Solar Weekend 2006

Partyscene Redactie | 14 april 2006
headlines

solar weekendSolar Weekend is een multicultureel festival, dat zich niet beperkt tot één stijl of stroming. Het evenement vindt opnieuw plaats bij recreatiewater De Weerd in Roermond en wordt dit jaar georganiseerd door Extrema, MTV en 3FM. Er komen vier area’s, die verschillende muziekgenres vertegenwoordigen. Wat dance betreft is de aanwezigheid van Extrema met stijlen als techno, house, tech-house en electro duidelijk te merken, maar ook rock, pop, hiphop, jazz, reggae en latin zullen op Solar voorbij komen. Daarmee wordt een divers publiek aangetrokken en presenteert Solar zich als een uitgebreid festival.

Maar Solar is niet zomaar een festival waar je naar toe gaat en alles over je heen laat komen. Bezoekers worden uitgedaagd om creatief mee te denken en actief deel te nemen. Want naast muziek is er ruimschoots aandacht voor expressie, interactiviteit en creativiteit van de bezoekers. De organisatie is daarom nu al op zoek naar enthousiastelingen die zich willen uit leven op het terrein. Als je daar meer over wilt weten, check dan de site van Extrema.

De programmering is nog niet bekend, maar de datum van de voorverkoop staat al wel vast. Die begint op zaterdag 6 mei. Kun je niet wachten tot die tijd, dan kun je een week eerder al terecht op de site van Extrema voor kaarten. Er zijn verschillende tickets mogelijk en er is ook een camping aanwezig, zodat je tussendoor niet naar huis hoeft.  

Weekendticket: € 49,- (ex. fee)
5 & 6 augustus, beide dagen van 11.00 tot 23.00 uur

Combiticket: € 59,- (ex. fee)
2 dagen + camping van vrijdag 4 t/m maandag 7 augustus
Vrijdagavond pre-party op de festivalcamping

Dagticket: € 39,- (ex. fee)
Zaterdag 5 –of zondag 6 augustus

Meer informatie vind je op www.extrema.nl en op www.solarweekend.com.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws