BANG! in het Paard van Troje (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Uitgaan is niet de hipster uithangen, dure kleren dragen of zorgen dat je gezien wordt. Uitgaan is knallen, dansen, flirten, drinken en vooral een flinke portie goeie muziek om je oren krijgen. Alleen een combinatie van deze factoren maakt een feest onvergetelijk! Een samenwerking tussen het Paard van Troje, Silly Symphonies en dj Remy heeft geresulteerd in een nieuwe avond; BANG!

BANG! is een halfjaarlijks initiatief rond muziekliefhebber, producer en dj; dj Remy. De naam BANG! draagt dezelfde naam als het album van Remy dat uitkwam in 2003. Toen hij in 1990 voor het eerst housemuziek hoorde was hij er meteen aan verslingerd. Nog geen jaar later had hij zijn eerste set draaitafels en binnen no-time stond hij voor het eerst te draaien op events van Silly Symphonies. Door de jaren heen heeft Remy zijn eigen muziekstijl ontwikkeld, een mysterieuze, opzwepende stijl die niemand ooit heeft kunnen vastpakken.

Remy wordt bijgestaan door artiesten die hij een warm hart toedraagt, te beginnen met zijn productiepartner en vriend Roland Klinkenberg. Ze hebben samen vele uren in de studio doorgebracht, nu is het tijd voor Roland om zn studio gear mee te nemen naar het Paard voor een spetterende show.

Benny Rodrigues is een van de weinige djs die het voor elkaar heeft gekregen al meerdere jaren aan de absolute dj top van Nederland te blijven. Door zijn vernieuwing en onnavolgbare mixtechniek dwingt hij terecht respect af van publiek en critici. Wie bij het 13,5 jarig bestaan van Silly Symphonies in het Paard was begrijpt waarom de Rotterdammer wederom is uitgenodigd. Benny is net als Roland een man die zich niets aantrekt van de hypes, dat maakt ze perfect voor BANG!

Remy geeft ook nieuw talent een kans om zich tussen de gevestigde orde te wurmen. Die
kans krijgt David Wagemaker (al kun je hem bijna geen nieuw talent meer noemen). Al bijna een jaar lang zet de Club Silly resident de knusse club aan de Grote Markt nacht na nacht op zijn kop. Hij zal het publiek opwarmen op zijn eigen wijze.

Kraak & Smaak gooide zeer hoge ogen in Engeland met hun debuutalbum Boogie Angst. Gelukkig zijn de daarna niet dood gehyped door media en publiek zodat ze nu voor select gezelschap de kleine zaal van BANG! kunnen gaan rocken. Ze worden hierbij bijgestaan door de Haagse breaksmeester; HighHess!



Bang!

Date :
Zaterdag 22 April 2006
Djs :
Remy, Benny Rodrigues, Kraak & Smaak, Roland Klinkenberg, David
Wagemaker & HighHess
Time :
23:00 05:00
Tickets :
12,50 (presale), 15,00 (at the door).

Presale at :
Beep, www.beep.nl
Paard Dagkassa, Prinsegracht 12, Den Haag
PUURR, Prinsestraat 4, Den Haag
Concrete, Schoolstraat 26, Den Haag

Venue adress :
Paard van Troje
Prinsegracht 12
Den Haag
www.paard.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws