Kortsluiting in Studio 80

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Muzikale (ge)leiders op deze kick-off van Kortsluiting zijn DJ NU Soundsystem, dj Jefferson en Pablo Lamberti.

Onder de naam DJ NU Soundsystem hebben Release Dance Award winnaar Nuno dos Santos en Electronation residents Groove.Addicts de handen ineen geslagen. Op deze eerste editie van Kortsluiting zullen ze een speciale en spannende 6 decks 'n fx back2back set doen waarin vrijwel alle alternatieve dance genres aan bod zullen komen. DJ NU staat voor de eerste twee letters van de voornamen van deze 3 dj's, maar is natuurlijk ook afgeleid van het bekende verschijnsel dj vu: de ervaring iets mee te maken waarvan je tegelijkertijd de indruk hebt het al eerder te hebben meegemaakt, terwijl je weet dat dat niet het geval is. Een dj vu wordt daarom ook wel omschreven als kortsluiting van de hersenen....!
We zijn benieuwd of jouw hersenen bestand zijn tegen de muur van elektronische geluiden die DJ NU Soundsystem zal opwerpen.

Jefferson is een dj pur sang. Hij begon met draaien in 1992 en is groot geworden in de Roxy op de Speadfreax feesten van Joost van Bellen. Behalve dat hij nu regelmatig te zien is op feesten als Dance Valley, Chemistry en Silly Symphonies, verkoopt Jefferson de beste platen in het befaamde Outland Records en heeft hij samen met Eric de Man ook zijn eigen internet radioshow bij Studio 80. Een ragfijne mix van minimal techno en jackin house, dat kun je van hem verwachten.



Pablo Lamberti is n van de nieuwe aanwinsten van Electronation en hij vertegenwoordigt de minimalere sound van het Electronation collectief. Vorig jaar was Pablo al veelvuldig achter de draaitafels te vinden in clubs en op feesten als Groove City, Paradiso, Glamtech, Now & Wow en FFWD Streetparade, en ook dit jaar belooft hij weer lekker veel minimal & clickhouse action te brengen.

Kortsluiting gaat lekker lang door, dus baan je een weg naar Studio 80 en laat het paasweekend goed beginnen!

Naam: Kortsluiting
Locatie: Studio 80, Rembrandtplein Amsterdam
Datum: 15 april 2006
Artiesten: DJ NU Soundsystem, dj Jefferson, Pablo Lamberti
Entree: 5 euro
Tijd: 22.00 - 06.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws