Electronation in de Effenaar (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Electrohouse viert op dit moment hoogtijdagen. Het genre wordt groter en groter. Dit verklaart het overweldigende succes van de Electronation avonden die een aantal jaren geleden het licht zagen in Amsterdam. Naast het organiseren van dance feesten host Electronation ook podia op verschillende festivals zoals Dance Valley, Impulz Outdoor en 5 Days Off.

Tijdens deze editie in de Effenaar zullen de spotlights volledig gericht zijn op de resident djs van Electronation. De nadruk van de avond zal liggen op interactie tussen dj en publiek. Grenzen tussen podium en dansvloer zullen vervagen. VJs Kijkbuiskinderen zullen met hun spectaculaire lichtshow de avond letterlijk kleur geven.

Herr Arter en Terry Toner zijn Electronation resident djs van het eerste uur. Deze twee mannen weten wat ze moeten doen om een Electronation avond onvergetelijk te maken.
Herr Arters stijl is het best te omschrijven als Duitse electro house. Hoogtepunten uit zijn carrire tot nu toe zijn de sets in het buitenland en de verschillende Awakenings feesten waar hij draaide.
De 22 jarige Terry Toner werd in 2003 binnengehaald bij Electronation. Dit betekende zijn doorbraak. Naast resident bij Electronation draaide hij naast top djs als Jeff Mills, Fat Boy Slim en Dave Clarke. Terry mixt alle stijlen house muziek tot n geheel. Daarnaast komt zijn voorliefde voor acid duidelijk in zijn sets naar voren.

Naast deze djs staan er nog vier andere Electronation residents op het affiche. De volgende naam is Mason. Grote namen als Tiga en Alter ego tippen hem als aanstormend talent. Zijn sound is en mix van electro, funky breaks, tech-house afgewerkt met een pop randje.

Het vrouwelijke boegbeeld van Electronation is Eva Maria. Met haar warme groovy electro sound kreeg ze de voetjes al van de vloer op festivals als Extrema Outdoor en FFWD Dance Parade.

De volgende dj van de avond is Pablo Lamberti. De roots van deze Duitser liggen in de techno. Daar is hij gedeeltelijk vanaf gestapt en momenteel is zijn stijl een mix van electro en minimal techno.

De laatste dj van de avond is de Rotterdamse Nauta. Hij draait een mix van electro en techno met een vleugje house. Vanavond kunnen we een lekkere gevarieerde electro set van hem verwachten.

Electronation:
Za 08/04/06 | Effenaar, Eindhoven | Aanvang: 23.00 uur | Entree 8 |

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws