Marcel Mingers van Extrema spreekt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

"Dus toch even netjes dat we even iets van ons laten horen. Midden volgende week maken wij een besluit hoe wij hierop officieel gaan reageren. We willen alles goed afwegen en geen paniekvoetbal gaan spelen. Het gaat immers om de bezoekers een zo leuk mogelijke zomer te bezorgen en zo min mogelijk mensen hierin te schaden, inclusief Dance Valley en ons zelf. Een feit is dat al behoorlijk wat kaarten zijn verkocht voor Extrema Outdoor en dat de reacties die we ontvangen erg positief zijn. Bij deze wil ik dan ook iedereen die zo achter ons staat bedanken.

Natuurlijk willen we het liefst vasthouden aan onze datum (15 juli) en vooralsnog gaat dit ook gebeuren. Er zijn al heel wat artiesten geboekt (en leuke!!!). Veranderen van datum zou ook veel consequenties met zich mee brengen voor onze andere festivals; Solar Weekend (Roermond) en Ticket for Tibet (Best). De hele Extrema festival kalender zou door elkaar worden gegooid. Wij vragen ons af of daar iedereen mee geholpen is. Enfin, we gaan er goed over nadenken en bekijken de resultaten van de enqute die we momenteel uitvoeren aandachtig. Daarna komen we met een besluit. In ieder geval kunnen wij jullie al verzekeren dat Extrema Outdoor #11 weer een te gekke editie gaat worden met veel leuke veranderingen, een goede line-up en hopelijk met net zo veel gezellige mensen als vorig jaar.

Heb je hier een mening over? Vul dan de poll in op onze site of doe mee aan de enqute!

Voordat de zomerkriebels losbranden zijn we nog met Extrema Youre beautiful bezig. Koningshof maakt plaats voor de prachtige nieuwe Stadsschouwburg in Eindhoven. We wachten nog op de vergunning en kijken of het echt allemaal mogelijk is. Maar als het doorgaat verzekeren wij jullie in ieder geval een nieuwe top evenement met als uitgaanspunt veel theater, hoe kan het ook anders in de Stadsschouwburg Hopelijk is de gemeente Eindhoven goed gestemd en maken ze wederom een leuk feestje mogelijk."


Marcel Mingers
Creatief directeur Extrema

Zie ook:
Dance Valley 2006: de soap duurt voort

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws