Famous in de Panama

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze zal plaatsvinden in het laatste weekend van de kortste maand van het jaar op zaterdag 25 Februari. Om de gouden regel toe te passen dat ieder feest wat geweest is overtroffen moet worden heeft Armada een aantal artiesten uitgenodigd die hier zeker toe in staat zijn!!

Famous heeft de afgelopen keren, met DJs als Roog, Franklin en Benny Rodrigues, het dag eraf weten te blazen maar deze keer hebben we ook internationaal bezoek. Om dit maar meteen goed aan te pakken hebben we de man uit Zweden; StoneBridge aan de line up toegevoegd. Stone is op het moment druk bezig om mixen op zijn eigen label StoneyBoy te releases. Zo is My My My van Armand van Helden een van zijn laatste en tevens zeer succesvolle projecten. Maar ook zijn tourschema liegt er niet om! Stone heeft het afgelopen jaar heel de wereld rond gevlogen maar ziet gelukkig deze maand tijd om tussen Stockholm en Warschau in zijn echte Housy-Style in de Panama tentoon te komen spreiden.

Maar dit is niet de enige genodigde van de avond met internationaal succes op dit moment. De jongens van Hi-Tack bestormen op dit moment alle hitlijsten met de dijk van een hit; Say Say Say en staan zelfs in de top 5 van de charts in de UK!! Dit is een unieke prestatie die maar zelden door Nederlandse producers geleverd wordt. Ook in Duitsland, Frankrijk en natuurlijk in ons eigen land kun je niet meer om deze jongens heen en kun je dus stellen dat Hi-Tack Hot is!!

Deze twee grootheden in de internationale Dance-scene zullen overigens tijdens deze avond bijgestaan worden door niet zomaar de eerste de beste. ElSandro, die afgelopen keren bewezen heeft in staat te zijn om het publiek op zijn hand te krijgen met zijn pompende progressive house, zal ook deze keer de studio voor zijn rekening nemen.

Ook laten we deze 25e van Februari een man met zeer veel talent zijn debuut maken op Famous. Han D.B., niet onbekend met het opbouwen van imperia, zal zijn uiterste best doen om Famous hier tot uit te laten groeien. Han D.B. is net als ElSandro een op Progressive House georinteerde DJ en geen onbekende in de Panama en daarom zijn zij een uitstekende combinatie om de studio tot ongekende hoogte te laten reizen!!

Be you, be free, be famous!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws