Pussy Lounge keert terug naar Rotterdam

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Hier zullen onze wulpse danseressen wederom neerstrijken in Nighttown voor een nieuwe stomende editie van dit unieke erotische concept. En niet zonder reden: alle eerdere edities in deze toplocatie waren erg succesvol, mede omdat de grote zaal zich door zn bhne uitstekend leent voor een Pussy Lounge. Hierop kun je tijdens deze zwoele nacht veel spectaculaire erotische shows en opzwepende optredens verwachten.

Pussy Lounge is een van de meest succesvolle formules uit de koker van B2S en staat bekend om zijn eigen sound; een mengelmoes van alle stevige muziekstijlen. Uiteraard zijn onze residents Paul Elstak en Darkraver ook in Nighttown weer van de partij. Zij worden dit keer bijgestaan door all rounders: Lars, Tony, Bass-D & Vince. Zoals gebruikelijk zal de enige echte Mc Ruffian de Pussy Lounge van A tot Z hosten.

Vaste Pussy Lounge gangers weten het inmiddels al: de Basement (Jumpstyle area) in Nighttown staat garant voor een stampend avondje Jumpen. Als de organisator die Jump als eerste een eigen ruimte gaf op een event, heeft B2S wederom een zeer gevarieerde line up weten te programmeren. Dj Mystery zal tijdens deze Pussy Lounge zijn B2S debuut maken. Deze uit Duitsland afkomstige dj en producer scoorde onlangs een dikke hit met de tracks Punani op het Bomb Records label. Tevens zullen The Playboyz voor het eerst - maar zeker niet voor het laatst - op Pussy Lounge hun opwachting maken. En n ding moet gezegd: bij hen geldt Its all in the name! Naast deze debutanten zullen bekende namen als Bad Boyz, Genius en Da Pauli achter de draaitafels te vinden zijn.

Tickets voor Pussy Lounge kosten in de voorverkoop slechts 18 euro en zijn verkrijgbaar via Ticketonline.nl en bij alle verkooppunten van de Ticketbox en de Free Record shops. Meer informatie over Pussy Lounge is te vinden op de b2s website: www.b2s.nl



Algemene informatie:
Datum: Zaterdag 3 maart 2006
Naam: Pussy Lounge
Locatie: Nighttown / Westkruiskade 26-28 / Rotterdam
Tijd: 23:00 - 06:00


Line up:
Pussy Lounge

Darkraver
Lars
Tony
Vince
Bass-D
Paul Elstak
Host: Mc Ruffian

Jumpstyle area
Bad Boyz
Da Pauli
Genius
Mystery
The Playboyz



5 Years B2S voorverkoop tijdens Pussy lounge
Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart zal de Rotterdamse club Outland in het teken staan van het 5 jarig bestaan van B2S. Wie jarig is trakteert, luidt het gezegde. En natuurlijk gaat dit ook voor B2S op! Daarom zal er bij de entree kassa van Pussy lounge een speciale voorverkoop plaatsvinden. Koop je hier een jubileumkaartje, dan kost het je maar 5 euro! Spelregel is wel dat per bezoeker - en op vertoon van het geldige entreebewijs maximaal 2 kaartjes gekocht kunnen worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws