Studio 3voor12/Amsterdam in Studio 80

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Maar Studio Amstel sloot en de VPRO verhuisde naar de Desmet Studios. Studio Amstel werd Studio 80 en anno 2006 is er meer muziek dan ooit te horen in deze ruimte aan het Rembrandtplein. De website van 3VOOR12 heeft zich ondertussen vertakt in diverse lokale sites waaronder 3VOOR12/Amsterdam. De combinatie ligt voor de hand: vanaf 16 februari organiseert 3VOOR12/Amsterdam in Studio 80 de maandelijkse avond STUDIO 3VOOR12/Amsterdam, met uiteenlopende acts, live uitgezonden op de radio: the place to be voor het ontdekken van de beste nieuwe geluiden uit Amsterdam en omstreken!

Op de kick-off party op 16 februari wordt ook gevierd dat de site 3VOOR12/Amsterdam een jaar bestaat. Vandaar een extra feestelijke aflevering met de volgende drie namen:

Kiki, berucht van Malle Pietje en de Bimboos, brengt solo met akoustische gitaar nu al klassieke songs te gehore, zoals Ik voel me zwaar tot je aangetrokken en Gevangenisbewaker.

Aux Raus, afgelopen zomer nog live te bewonderen in Mexico City, staat 16 februari gewoon bij jouw om de hoek in Studio 80. Twee mannen en hun machine brengen militante electropunk van de bovenste plank.

About Paris neemt je met synth en gitaar terug naar de donkere tijd van Joy Division. Deze jonge postpunkhelden krijgen met hun rauwe funk iedereen de dansvloer op!

Hou http://3voor12.vpro.nl/Amsterdam in de gaten voor meer nieuws en info rond de komende avonden.

Check ook:
www.auxraus.com
www.bimbohardrock.com

Donderdag 16 februari
Studio 80, Rembrandtplein 17, Amsterdam
Entree: 5,- / Deur open 20:00 uur / De show begint om 21:00.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws