Emporium II

Partyscene Redactie | 9 februari 2006
headlines

emporiumEmporium II wordt net als vorig jaar gehouden op het recreatieterrein Berendonck in Wijchen, onder de rook van Nijmegen. Vanwege het succes heeft de organisatie, die in handen is van de Nijmeegse club The Matrixx, het aantal kaarten uitgebreid van 12.500 naar 17.500. Ook komen er twee extra area’s bij.

Het nieuwe thema van Emporium is ‘The Rise of the Pharao’s’. Het festival wordt ondergedompeld in Egyptische sferen en je kunt die dag dan ook rondlopen tussen piramides, sfinxen en Egyptische tempels. Alle decors zijn dus geïnspireerd op het oude Egypte, dat een en al mystiek uitademt.  

Wie The Matrixx kent, weet ook welke muziekstijlen er op het festival vertegenwoordigd zullen zijn. Emporium vertegenwoordigd namelijk alle belangrijke stijlen die in de club populair zijn. De mainstage staat in het teken van trance, house en progressive, waarvan de line-up voor de rekening komt van de clubavond XXqlusive. Er is een area voor club en groove, gehost door Exxellent, een technostage, door Technotrixx, het technofeest van de club en een hardstyle area, de grootste, waar XXlerator de scepter zwaait. Verder kun je lekker chillen in ‘Cleopatra’s Beachclub’, is er een VIP deel in Egyptische stijl en is er een nieuwe area voor jump/oldschool en early rave. Er zijn al meer dan 55 dj’s geboekt, maar de line-up wordt pas bekend gemaakt op woensdag 1 maart. De voorverkoop begint in ieder geval zaterdag 11 februari al en kaarten kosten 30 euro. Voor VIP kaarten moet je 50 euro neerleggen.

Kijk voor meer info op www.emporiumfestival.nl of op www.matrixx.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws