Monika Kruse bij Solid Grooves in Tivoli

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vele bands en djs hebben opgetreden in Tivoli. Enkele namen zijn: Red Hot Chili Peppers, Prince, Roni Size, Dave Clarke, Jeff Mills en De La Soul.

In 2000 organiseerde Solid Grooves voor het eerst zijn gelijknamige feest in Tivoli. Het resultaat was een uitverkocht Tivoli (1000 bezoekers), een overdonderende avond met kwaliteitstechno en een perfecte sfeer. Sindsdien is Tivoli de vaste thuisbasis voor de Solid Grooves feesten. Djs die op Solid Grooves optraden zijn o.a. Ben Sims, DJ Bone, Oscar Mulero, Blake Baxter, Miss Djax, Steve Rachmad, Jay Denham, Marco Bailey en Deetron.


Monika Kruse...

Vrijdag 3 februari zal Solid Grooves Tivoli weer betreden. Deze keer is de beurt aan Monika Kruse om het publiek op te zwepen. Monika is n van Duitslands meest populaire djs naast Sven Vath en Chris Liebing. Begin jaren negentig begon Monika in Munchen aan haar succesvolle muzikale carrire. In 1994 opende de legendarische Ultraschall Club op Airport Riem haar deuren waar Monika vanaf het begin resident dj was. In 1997 verhuisde ze naar Berlijn om zich compleet op het dj-en en produceren te richten. Dat wierp vruchten af; Monika verwierf net als Dave Clark een residentie in de legendarische Fuse Club in Brussel.
Ook produceren werd voor Monika Kruse een succes. Haar Latin Lovers werd wereldwijd een grote party hit. Daarnaast runt Monika 2 platenlabels, Electric Avenue Recordings en Terminal M.

Monika Kruse zal op Solid Grooves een exclusieve set draaien waarin melodieuze en funky techno centraal staat.
De avond wordt geopend door resident dj Invite. Begin 2005 is Invite opgenomen in het boekingskantoor van Reactor. Zijn stijl van draaien is opbouwend met duistere, donkere techno met Engelse en Japanse invloeden. Met zijn perfecte mixtechniek en platenkeus zal hij de avond waardig openen.

Het visuele gedeelte van Solid Grooves wordt onderhanden genomen door VJ Malu-sin van Eye & I visuals. Als vaste VJ van Solid Grooves weet hij elke keer het feest te voorzien van bijzondere beelden. Dit alles resulteert in een avond vol met kwaliteitstechno en een relaxte sfeer in n van de mooiste poppodia van Nederland, Tivoli.

Meer info over Solid Grooves in Tivoli is te vinden op www.solid-grooves.nl en www.tivoli.nl


Vrijdag 3 februari 2006
23:30 04:00
Tivoli
Oudegracht 245 3511 NL Utrecht
Kaarten: 10,00 euro (ex fee)
Voorverkoopadressen:
Tivoli, Oudegracht 245 Utrecht
Plato, Steenweg 13 Utrecht
Midtown Records, Zadelstraat 36 Utrecht
Ed Baak Audio, Vlierweg 10 Houten
Ticketservice, www.ticketservice.nl 0900-3001250

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws