Fatal Music presents: Drum Mode - 5th edition

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze avond draait om de releases van Fatal Music en Drum Mode, maar ook om de nieuwste releases van het tribal & house genre in het algemeen. Naast dansen op de sexy ritmes, biedt deze avond ook de mogelijkheid voor iedere producer of muzikale creatieveling om van zich te laten horen, dus neem de demos en visitekaartjes mee!

2006
Het jaar is goed begonnen voor Jaimy.
De eerste week van januari maakte hij zijn debuut als DJ in Spanje en Portugal en tegen de tijd van deze labelavond is hij net terug van optredens uit New York en Philadelphia. Ook de komende maanden staan er internationale locaties op zijn agenda. In februari kan men Jaimy horen tijdens zijn residency op het event Joyride (Lexion, West Zaan), draait hij in Montreal en in maart reist hij af naar Miami.

Niet alleen zijn internationale dj carriere heeft een vlucht genomen, ook als producer gaat het hem erg voorspoedig. Naast zijn eigen releases op zijn labels Fatal Music en Drum Mode, werkt hij momenteel samen aan projecten met onder andere de amerikaanse Peter Presta (Applejaxx), That Kid Chris (Tweekd) en Austin Leeds (Sondos/Bedrock), de italiaanse Luca Ricci (Stereo, Aenaria) en de portugese Kult of Krameria (Twisted). Van allen staan er releases gepland op beide labels van Jaimy voor de zomer. Van hemzelf komt er nog een plaat uit op het spaanse label Stereo, met I Cant Let You Go als titel en zijn productie Ill Be There staat gepland op het nederlandse Be Yourself Music. De amsterdamse producer heeft het dus druk genoeg en dat de verwachtingen hoog zijn omtrent Jaimy blijkt wel uit een interview van Danny Tenaglia in de DJ Mag van vorig jaar, waarin hij Jaimy noemt als een van de dj/producers die zal doorbreken in 2006.

Labelavond
Fatal Music en Drum Mode zijn de labels van Jaimy.
Zijn labels en muziek zijn pure underground, zeer groovy met veel samba en tribal ritmes.
Zijn sets bestaan uit een combinatie van groovy house met donkere, sexy beats, vocalen, veel percussie en oude classics wat zorgt voor een enorme hoeveelheid energie op de dansvloer.
Fatal Music presents: Drum Mode is een avond voor de muziekliefhebber om de nieuwste releases van producers over de hele wereld te kunnen horen en erop te dansen. Tracks van de bekendere underground tribal house producers als Tom Stephan, Chus & Ceballos, Danny Tenaglia, Victor Calderone en Luca Ricci, maar ook van de (nog) minder bekende als Kult of Krameria, Mike Viera, Bashar en Dulac. Allen hebben 1 ding gemeen: passie voor house met veel drums.

Demos
Jaimy is altijd op zoek naar nieuwe muziek en daarom biedt deze avond ook de mogelijkheid voor lokaal talent om van zich te laten horen. Iedere creatieveling is welkom om zijn producties te introduceren en om kennis te maken.
Kijk voor meer informatie op www.fatalmusicgroup.com of stuur een email naar [email]info@fatal-music.com[/email]

Datum: zaterdag 4 februari
Locatie: Club NL, Nieuwezijds Voorburgwal 169 in Amsterdam
Duur: 22.00h t/m 04.00h
Toegang: 5 euro (inclusief garderobe)
DJ: Jaimy

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws