Hed Kandi terug in het Paard!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Hoog tijd voor een herhaling dacht de organisatie en pikte hier zaterdag 25 februari voor uit.

Jaren geleden begon Hed Kandi als klein bedrijfje dat compilatie cd produceerde. Inmiddels is het bedrijfje uitgegroeid tot een waar fenomeen in de dance wereld.
Met een imperium waar een eigen radioshow, een platenlabel en vaste clubavonden over de hele wereld onder vallen, is Hed Kandi n van de succesvolste house concepten allertijde.

Punt van herkenning is voor vele het kenmerkende design wat Hed Kandi sinds de start op o.a. hun cds heeft tentoongesteld. In dit artwork wordt duidelijk de sfeer en doelgroep van de Hed Kandi feesten gecommuniceerd.
Glitter & Glamour, mooie mensen, geweldige sfeer en de hele avond de beste muziek.

De vorige editie van Hed Kandi vond plaats in het Amsterdamse Hotel Arena waarbij o.a. Hed Kandi djs John Jones en David Dunne te gast waren.
De reacties op deze uitverkochte editie waren overweldigend!
Dit keer is het echter de beurt aan onze favoriete housebelg mr. Tom de Neef!
Samen met de kersverse Hed Kandi DJ contest winnaar Steven Quarr en de Engelse Jason Vereker zullen zij het Paard bol doen staan van de meest dansbare en sexy house.

Naast de heren van Hed Kandi staan er ook wat lokale helden in de tweede zaal geprogrammeerd. Zo neemt de altijd vrolijke Stef Vrolijk zijn oude platenkoffer vol met houseclassics mee en is het enfant terrible Billy the Klit ook uitgenodigd voor een extreem energieke dj-set.
Billy stond al vaker in de kleine zaal van t Paard en telkens was de zaal te klein. Ook deze keer belooft het weer een extreme gekte te worden.

Hed Kandi
25 februari 2006
Paard van Troje

Line up:
Tom de Neef, Jason Vereker, Steven Quarr, Stef Vrolijk, Billy the Klit

23:00 tot 05:00 uur
Prijs: 14,- euro voorverkoop (excl. fee) / 18 euro deur
Voorverkoop adressen: Den Haag: Confused, Hype Kappers / Rotterdam: Hype / Ticketbox / Beep.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws