Urbantown viert 2-jarig bestaan in Paard van Troje

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met op 4 februari meteen een mega-feest, want het 2-jarig bestaan van Urbantown in Paard wordt groots gevierd. Met zowel in de grote als in de kleine zaal een vette line-up, waaronder RMXCRW, Off the Wall, DJ Rockid, DJ Fanatic, FunX DJ Idriss en last but not least: de finale van Clash of the Cities!

Een verjaardag moet je goed vieren en daarvoor nodig je al je vrienden uit. De RMXCRW snappen wel hoe je een feestje bouwt. RMXCRW bestaan onder meer uit DJ Chuckie en DJ nAffie. Deze heren werken graag samen en dat dit succesvol kan zijn, bewijzen ze door samen met PartySquad en Gio nu een superhit te scoren met Im Sorry.

DJ Fanatic was eigenlijk met pensioen. Niet omdat hij al zo oud is, maar na 20 jaar draaien vond hij het tijd voor wat anders. Voor het 2-jarig bestaan van Urbantown maakt Fanatic graag een uitzondering. Hij draait een set met Nederlands beste scratcher, of voor kenners turntablist, DJ Rockid. DJ Rockid is 6 keer Nederlands Nederland kampioen geworden en daarom zijn we ook erg trots dat hij de nieuwe Urbantown resident is geworden.

Naast professionele DJs en acts is er deze avond ook ruimte voor nieuw talent. Tijdens Urbantown vindt ook de finale van Clash of the Cities plaats. Leerlingen van scholen uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, battlen met hiphop en streetdance optredens een strijd uit. Een deskundige jury die onder andere bestaat uit leden van de RMXCRW, bepaalt aan het einde van de avond welke groep als winnaar mag optreden op de mainstage van Urbantown. De nieuwe resident DJ Idriss draait tijdens de Clash FunX hits zoals je ze ook van de radio kent.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zijn de DVD jockeys van Off the Wall en de dancehall specialisten van Hurricane Soundsystem ook nog aanwezig. Als het dan geen feestje wordt....

ZA 04.02 Urbantown in Paard van Troje, Den Haag

Line-up: RMXCRW, Off the Wall, DJ Rockid, MC GMB, DJ Fanatic, DJ Idriss, Hurricane Soundsystem, Clash of the cities

Aanvang: 23.00 uur
Entree: 12,- (ex. fee) / Voor 24.00 uur: 7,-
Minimumleeftijd 18 jaar, ID verplicht


www.urbantown.nl / www.paard.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws