Dimitri from Paris

Partyscene Redactie | 25 januari 2006
headlines

Dimitri from Paris

HushHush is een zondagavond met eten en dansen. Op zondag na het shoppen of na je werk nog even lekker chillen. Of rechtstreek je bed uit en een hapje eten met je vrienden.  Daarna eventueel nog even een dansje wagen op de dansvloer. En dan uiteraard de volgende ochtend gewoon op tijd opstaan omdat de avond reeds om 01.00 stopt.

Er wordt afgetrapt met Dimitri from Paris, bekend van de “A Night at the Playboy Mansion” compilaties. Hij zal komende zondag 29 januari de nieuwe wekelijkse zondagmiddag HushHush openen in de Jimmy Woo en de Vuong. Dimitri from Paris is één van de grootste disco DJ’s allertijden. Van oude classics tot de laatste funk en soul plaatjes maar voornamelijk disco!

Hush Hush

Vanaf 18.00 kan je dineren in de Vuong waar speciaal voor de zondag een HushHush menu is samengesteld. Dit wisselende menu bestaat uit 2 gangen en een kortingskaartje van 5 euro voor de entree naar de Jimmy. Het menu kost in totaal 20 euro. Maar hier op Partyscene kan je exclusief een diner plus entrée winnen! Check het hier.

In de Jimmy Woo is het vanaf 20.00 feest. Oude funk, soul en vooral disco, als het maar swingt!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws