Armin Only DVD (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In 2005 mocht hij 3 nieuwe en betekenisvolle Awards op zijn conto bijschrijven. Best radio show en Best Compilation voor A State of Trance 2004 tijdens de Miami Winter Music Conference. Daarnaast won zijn album Shivers een Award voor beste album tijdens de Release Dance Awards. Shivers is tevens genomineerd voor een Edison. Deze zullen op 15 maart a.s. worden uitgereikt.

Op 12 November 2005 had je de gelegenheid om in de Rotterdamse Ahoy tezamen met 12.000 andere Dance liefhebbers- getuige te zijn van de 9,5 uur durende DJ-Set van Armin van Buuren tijdens het uitverkochte Armin Only Event.


Maak kans op deze DVD...

De release datum van de Armin Only DVD is 28 Januari 2006. De dvd bevat concert-registratie beelden en geeft feilloos de unieke sfeer weer van de dj-set van Armin van Buuren tijdens het Armin Only- the next level evenement in Ahoy.
Armin bewijst waarom hij een van de populairste djs ter wereld is terwijl hij zijn fans mee neemt op een reis door verschillende stijlen van Dance muziek. Dance heeft als doel mensen te hypnotiseren en ze n te laten worden met de muziek. Een dj-set gaat over zoveel meer dan het draaien van hits alleen aldus Armin.

Na vele succesvolle Armin Only avonden in toonaangevende clubs in binnen n buitenland was de tijd rijp om het concept Armin Only naar een hoger niveau te tillen. Daarin is Armin overduidelijk geslaagd!

Naast de concertregistratiebeelden vind je natuurlijk de videos van Armin en Armin Extras zoals een Armin Only documentary, The making of Armin Only en interviews met de artiesten die mee hebben gewerkt aan dit spraakmakende evenement.

Phono twee DVD's weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws