Cherry Club: The sexiest & hottest place in town!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na drie succesvolle edities in 2005 werkt de organisatie er weer hard aan om het 20+ uitgaanspubliek op zaterdag 11 februari een onvergetelijke nacht te bezorgen.

Cherry Club biedt uitsluitend voor een publiek van 20 jaar een ouder op een unieke en sfeervolle locatie de beste urban-muziek, gebracht door top-djs. Er is veel vraag naar meer edities van dit concept, maar volgens WG-Events, de organisatie van Cherry Club, is juist de kracht van Cherry Club dat het niet maandelijks plaats vindt. Het vaste publiek houdt de datum voor een nieuwe editie telkens goed in de gaten en nieuw publiek wordt nog altijd bereikt. Het resultaat is een volle zaal met een publiek dat zich niet verveelt en een zeer gezellige sfeer crert. De fotos op de website spreken voor zich!

De eerst volgende editie is op zaterdag 11 februari in Club Tropicana in Rotterdam. De djs, bestaande uit Waxfiend, Rockwilder, Sir Edward en Mixmaster J, brengen R&B, Hip Hop, Dancehall, Reggaeton, Sexy Urbanhouse en Classics ten gehore.



Cherry Club heeft geen voorverkoop maar wel een vaste deurprijs: De entree is 15 euro. De deuren gaan om 23.00 uur open en sluiten om 5.00 uur.

Club Tropicana bevindt zich aan Maasboulevard nr. 100 in Rotterdam en heeft een bewaakte parkeerplaats direct naast het gebouw. De minimum leeftijd is 20 jaar (er kan om legitimatie gevraagd worden). Dresscode: Pimp yourself (no caps!)

Via de internetsite kunnen mensen kans maken op het winnen van vrijkaarten door zich in te schrijven voor de mailinglist. Tevens is daar de laatste informatie over Cherry Club te vinden: www.cherryclub.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws