Integrate is terug n verhuist van lokatie!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Verspreid over drie zalen zullen o.a. djs Rush, Surgeon, Frank Kvitta & Guido Schneider de nieuwe locatie flink testen op haar techno-bestendigheid. Vanaf vrijdag 3 maart betrekken we de buitenaards mooie nieuwe locatie; Outland in Rotterdam.

Integrate krijgt nu de mogelijkheid om diverser en creatiever te programmeren om techno minnend Nederland op hun wenken te bedienen! Het evenement krijgt met drie zalen de trekken van een mini indoor festival. Met alles van minimal tot hardtechno, gemixt met house, tech-house en (label)specials. De openingstijden zijn ook ruimer: van 22.00 tot 06.00 uur feesten!

De eerste editie van Integrate kost slechts 18 in de voorverkoop (ex fee)! Bovendien krijgen de eerste 400 bezoekers op 3 maart de prachtige Integrate poster (70X100 cm) bij binnenkomst.

Outland
Het pand waarin de club is gevestigd heeft een rijke en woelige historie. De nieuwe eigenaren hebben de club volledig verbouwd en het resultaat is bijzonder fraai geworden. Outland heeft drie zalen (n glazen koepel!); vier verdiepingen; een waanzinnige geluidsinstallatie; een veelheid aan de nieuwste lichttechnieken; lasers; volop parkeergelegenheid; een gaming zone; een food corner; enz. Alle ingredinten zijn aanwezig om ouderwets te knallen!


Oh what a Rush!

Area 001 Main Hall
Na de opening van Integrate resident Frank Farrell zal dj Agent zijn kunsten komen vertonen. Boekingsburo KneDeep is bijzonder enthousiast over hun nieuwe aanwinst en prees hem aan als een grote verrassing. Daarna laat de populairste hardtechno held, dj Rush, weer eens zien waarom hij onbetwist de nummer n positie inneemt. Deze rasentertainer heeft al twee keer eerder Integrate op zijn kop gezet en zal voor die vorige prestaties niet onder willen doen. Frank Kvitta zal de afsluiting verzorgen. Deze nog jonge dj is ongelofelijk snel in populariteit gegroeid. Zijn stijl is hard en meedogenloos maar met de nodige humor in zijn sets. Rush en Frank Kvitta draaien ieder 2 uur.

Area 002 Basement (hosted by Lost, UK)
Integrate is een samenwerking aangegaan met het wereldwijd langst lopende techno evenement; Lost van Steve Bicknell. Al sinds 1992 organiseert Steve deze techno events door heel Londen. Alle grote namen hebben wel op Lost opgetreden en het evenement staat bij de Londenaren en vele techno djs wereldwijd in zeer hoog aanzien. Steve neemt voor deze gelegenheid de tech-house dj Max Duley mee uit Londen en zijn goede vriend Surgeon. Laatstgenoemde behoort ook al jaren tot de top van internationale techno djs.

Area 003 - Dome
Integrate resident Size zal een drie uurs set draaien. Zijn vorige set op Integrate staat nog altijd in het geheugen gegrift van alle minimal techno fans, zo briljant. Eveneens met een drie uurs set zal n van de populairste djs en beste producers op minimal/tech-house gebied, Guido Schneider, zich weer van zijn beste kunnen tonen. Bij zijn energieke uitstraling en sets kan niemand stil blijven staan.



Integrate
Vrijdag 3 maart 2006
Outland, Prins Alexanderlaan 37 Rotterdam
22.00 06.00 uur

DJs main: Frank Farrell (Integrate-NL), dj Agent (Fylo/KneDeep-CZ), dj Rush (KneDeep-USA), Frank Kvitta (Insane/KneDeep-DU)

DJs basement: Max Duley (Lost/Arc-UK), Steve Bicknell (Lost/Cosmic-UK), Surgeon (Downwards-UK)

DJs dome: Size (NL), Guido Schneider (Pokerflat-DU)

Website: www.integrate-event.nl
Prijs: 18 (excl. fee), 25 aan de deur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws