Retourtje Eindhoven – Amsterdam

Partyscene Redactie | 13 januari 2006
headlines

Op 21 januari is Electronation terug in Paradiso. Vorig jaar werd daar nog op succesvolle wijze het driejarige jubileum gevierd en dat gaat nu eens dunnetjes over gedaan worden. 808Dat wordt echter niet alleen in Paradiso gedaan, maar ook in de gloednieuwe Effenaar in Eindhoven.

De line-up van de feesten overlapt ook een beetje. Zowel Terry Toner als Laidback Luke leggen eerst in Eindhoven hun platen op de draaitafels, om vervolgens razendsnel naar Amsterdam te rijden om daar hetzelfde te doen. Voor de achterblijvers in de Effenaar heeft Electronation de acid house pioniers 808 State naar Nederland gehaald. De groep komt een dj-set geven. 808 State werd bekend met grote hits als ‘Cubic’ en ‘Pacific State’, die allebei rond 1990 uitkwamen. De laatste tien jaar is er nog nauwelijks wat van de groep gehoord, maar er is nu sprake van een op hande zijnde reünie. Graham Massey zal 808 State in Eindhoven vertegenwoordigen. Volgende week kun je hier op Partyscene een interview lezen met 808 State.

Paradiso is voornamelijk het toneel van de resident dj’s van Electronation, maar ook hier heeft Roy Avni met de Plump DJ’s een grote naam binnen weten te slepen. Naast deze breakbeat meesters kun je dansen op de beats van Mason, Don Diablo, Herr Arter, Dion, Eva Maria, Sandrien, Groove Addicts, Nauta, Dax & Clockwork, Pablo Lamberti en GenErik. En wie niet kan kiezen tussen beide feesten moet ook maar op en neer vliegen tussen beide locaties.

Kijk voor meer info op www.electronation.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws