Twisted Cultures: Las Vegas Roulette

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Speciaal voor deze eerste Twisted 3Some avond in het nieuwe jaar heeft de organisatie niemand minder dan Joy de la Rosa ( Pacha, La Pineda www.pachalapineda.com) uitgenodigd. Deze half Spaanse half Nederlandse dame is resident in de Pacha La Pineda en heeft inmiddels over de gehele wereld gedraaid. Als vaste gast in Parijs, Londen, Berlijn, Antwerpen en Ibiza (Pacha), heeft ze gedraaid met namen als Roger Sanchez, Tisto en vele anderen. Ooit begonnen als danseres, toen tv producer en nu al enige jaren een DJ van topformaat. Haar ranking op de www.thedjlist.com liegt er zeker niet om.

DJ Double P zal als aanstormend talent de avond openen in de grote zaal met zijn funky latin house, waarna Joy de la Rosa het publiek zal meenemen naar een avondje Pacha in Spanje. Vervolgens zal Lucin Foort zijn opmars maken, zijn Surinaamse roots hebben hun weerklank in zijn swingende muziek waarmee hij de Monza op zijn kop zal zetten.

Onze andere resident Leander zal de avond zoals gewoonlijk afsluiten met een heerlijke progressive set onder het genot van een heerlijk biertje. De Twisted Roulette zaal zal begeleid worden door niemand minder dan de funky visualizers SushiTV en de percussionist Phloris.



In de sfeervolle bovenzaal zullen voornamelijk technosounds de atmosfeer doorkruizen met niemand minder dan Wesdex. Deze jonge DJ, organisator en resident van Magnetronik zal de avond knallend van start gaan in deze bovenzaal, waarna Mr. Pink een kans krijgt zich te laten zien op een prime time segment van de avond. Hij heeft zichzelf al eerder bewezen in de beginperiode van Twisted 3Some. Deze jonge techno DJ stopt sfeer en overgave in zijn technosets en neemt de bezoeker graag mee op een tripje door technoland. Natuurlijk zal dit eerste feest in het nieuwe jaar boven afgesloten worden door onze techno residents Greg Sno & Liam C. In hun drukke schema van produceren en plaatjes uitbrengen hebben ze zeker nog tijd voor gezellige en sfeervolle optredens en daarom zijn ze bij ons altijd welkom.

Dus waag een gokje, get your shit together en kom samen met ons het nieuwe Twisted 3Some jaar inluiden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws