BodyRock

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Tijdens BodyRock is de dansvloer beneden het domein van residents RiskSoundSystem. Dit collectief bestaat uit Cassie6 en Michael Richters die afzonderlijk de afgelopen jaren een enorme staat van dienst hebben opgebouwd en opgeteld goed zijn voor 35 jaar (!) dj ervaring. Ze hebben beiden ongeveer overal gestaan en als collectief de afgelopen maanden o.a. cafe dAnvers in Antwerpen, Panama en Hotel Arena gerockt met hun NewClassicHouse. Ook hier zullen zij met hun aanstekelijke mix van alles wat binnen het spectrum van House bevindt, ervoor zorgen dat je schoenzolen je nooit zullen vergeven.

Boven wordt elke editie geclaimd door Earwax. Een eclectisch initiatief waar tijdens Funkd, Leyo samen met zijn gasten in 2005 in de studio een mix van tunes liet horen die boven alles dope waren en nu de zolder van Sinners onveilig gaat maken. Leyo is er zelf niet bij, maar heeft ervoor gezorgd dat hij niet gemist zal worden. Hij wordt vervangen door Tom Trago en Cinnaman.



Tom Trago is resident van Paradisoul (Paradiso) en Wooha! (Jimmy Woo), Cinnaman is te bewonderen in de Bitterzoet, Jimmy Woo en Paradiso om er een paar te noemen. Beiden behoren tot de grote talenten die Amsterdam heeft, op dj- en zeker op producergebied, van deze boys gaan we nog veel horen.

De beste Housetunes, de dopeste Breaks, de dikste Funk en de warmste Souldont stop the body rock!

Door: 23:00 05:00
Entrance: 12 euro
Line-up: RiskSoundSystem (Cassie6 & Michael Richters), Tom Trago, Cinnaman.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws