Het nieuwe jaar is BOLD

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 7 januari staat een hybride live pa / dj set op het programma van de Deense Pokerflat held Trentemller ft. dj Tom en zal techno trots Joris Voorn een exclusieve BOLD dj set neerzetten. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de performance van Release Dance Award winnaar Nuno dos Santos en de 5 uur durende solo set die Marcello in de studio zal weggeven.

Anders Trentemller behoort tot het rijtje producers dat ijzersterke producties maakt n ook nog eens super levendige livesets kan weggeven. 2005 is een goed jaar voor Anders geweest. Zonder uitzondering zijn al zijn releases de hemel ingeschreven en grijs gedraaid. Ook als performer wordt er in superlatieven over deze sympathieke Deen gesproken en worden zijn sets geroemd om hun muzikaliteit en diversiteit. Bij BOLD zal er nog een extra dimensie aan zijn set worden toegevoegd door het samenspel met muzikale wederhelft dj Tom.

Als je maarliefst twee jaar achter elkaar de prijs wint voor beste talent van het jaar ben je a) goed bezig als muzikant en b) nog steeds eager als een jonge hond betaamd. Joris Voorn heeft het geflikt. Deze Schiedamse techno held is ondertussen meedogenloos op weg om de wereld te veroveren. Zijn producties behoren tot de favorieten van grootheden als Laurent Garnier, Carl Cox en Carl Craig. Waar hij groot is geworden door zijn producties en live sets, stoot hij nu ook hard door als dj. Op dit moment draait hij al meer in het buitenland dan in ons eigen kikkerlandje. Ook de nieuwste compilatie van de legendarische Fuse club uit Brussel is afkomstig van zijn hand.



Nu we het toch hebben over prijswinnaars voor beste talent, de winnaar van dit jaar staat ook in de hoofdzaal. Nuno dos Santos, want daar hebben we het over, claimde dit jaar de prijs vanwege zijn veelzijdige en eigenwijze platenkeuze. Deephouse, acid, minimal, electro, techno hij draait het allemaal op zijn eigen manier. Het is niet de eerste keer dat Nuno op BOLD staat. Bij de allereerste editie was hij al van de partij en liet toen een onuitwisbare indruk achter. Bij deze eerste editie in het nieuwe jaar mag hij dit nog eens dunnetjes over doen.
In de studio is het Beautiful Cabaret, de persoonlijke playground van dj Marcello. In een 5-uurs set zal hij van de meest diepe plaatjes uit het dans genre tot absolute klassiekers, anthems en electro house krakers draaien. Een exotische reis langs de uithoeken van het house genre.
BOLD is een 2-maandelijkse clubavond, georganiseerd door Chemistry. BOLD is een stoer, sexy en dance, vooruitstrevend in beeld, geluid en in sfeer. BOLD is open minded en fresh! U R Invited to join us and celebrate the new year!
Oh ja, ook deze BOLD is vet. ;-)

Bold
Zaterdag 07/01/06 @ Panama
Artiesten: Trentemller ft. dj Tom, Joris Voorn, Nuno dos Santos, Marcello, mc Sanne Handel, Harajuko Dancers
Plaats: Panama, Oostelijke Handelskade Amsterdam
Aanvang: 23:00 uur
Prijs: 10,- (voorverkoop) // 15,- (deur)

Presale info:
Beep!: Online via www.beep.nl
Ticketbox: Via alle ticketbox outlets, call center 0900-9393 en www.ticketbox.nl
AUB: AUB ticketshop, Leidseplein. 0900-0191, kosten 0,40 euro per minuut. www.aub.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws