Roger Sanchez in t Paard uitverkocht

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ook aan de deur zijn absoluut geen kaarten meer te koop en de gastenlijst is overvol. De vorige keer dat Roger Sanchez in Nederland was bezocht hij de Panama in Amsterdam en ook die editie was een kleine week voor het evenement compleet uitverkocht.Toen het bekend werd dat hij op 9 december in het populaire Paard van Troje opnieuw een optreden had, was het eerder de vraag wanneer het ging uitverkopen in plaats van of het ging uitverkopen.



Roger Sanchez is al jaren de koning van de zomerse house en laat nu maar eens blijken dat hij nog lang niet van plan is om af te treden. Met hits als luv dancing, another chance en momenteel Turn on the music scoort hij nog steeds hoge ogen bij de doorgewinterde housefans. Al jaren is hij succesvol met o.a. een eigen platenlabel, een wekelijkse clubavond op Ibiza en een eigen radioshow met meer dan 1.2 miljoen luisteraars per week!

In de tweede zaal staat de de Canadese Luke Fair geprogrammeerd samen met haagsche held Stef Vrolijk. Ook in deze zaal zal het waarschijnlijk erg druk worden want ook deze beide heren zijn zeer populair.

Event: Roger Sanchez
Date: 9 december 2005
Location: Paard van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag
Line up: Roger Sanchez, Tom de Neef, Luke Fair, Stef Vrolijk
Time: 23:00 till 05:00 hrs.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws