Supersized in Outland

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zo gaan Dana en Promo samen los op Danamite en komt er een knallende Early Hardstyle Special! Itali stuurt een delegatie van de beste hardstyle-meesters naar Rotterdam en ook Jump heeft een plaats gevonden in Outland.

Hoe vet die nieuwe avonden van Supersized worden, kun je al direct meemaken op 31 december. Dan sluit Supersized het jaar af met een speciaal oudejaarsevenement met vijftien DJs (!). Zij persen alle vormen van harde dance door de megaboxen van Outland. De toon voor een nieuwe reeks zaterdagavonden is daar mee stevig gezet.

De laatste drie maanden van 2005 waren voor Supersized een lekkere opwarmronde. Vanaf het nieuwe jaar schakelt Supersized heel soepel door naar de volgende versnelling. Vanaf zaterdag 7 januari is er elke week een andere vorm van Supersized met mr bekende DJs, mr stevige stijlen dancemuziek en elke week een uniek thema. Supersized-avonden worden daardoor vergelijkbaar met de grote evenementen met alles wat daarbij hoort, maar dan in de vetste club van Nederland met het meest brute geluidssysteem.

De eerste nieuwe editie zet al direct heel direct de toon voor de rest van het jaar. Zo begint op 7 januari Danamite. Een avond waarop Dana samen met niemand minder dan Promo laat zien waar hardstyle en hardcore vandaag de dag voor staan. Dana en Promo krijgen alle ruimte om de grenzen van de hardstyle en hardcore op te zoeken - het is de twee grondleggers van de stromingen meer dan toevertrouwd. En als je een beetje gevoel voor de harde kant van de dance in je donder hebt, wil je deze avond niet missen.


Supersize me!

Een week later (op 14 januari dus) kan elke liefhebber van de oude hardstylesound helemaal uit zijn bol gaan op een zeven uur durende Early Hardstyle Special met niemand minder dan DJs Zany, Scot Project, Gizmo en Clive King! Terug naar de wortels van de hardstyle - niet te missen.

Op de derde zaterdag van januari staat Supersized in het teken van Itali. Het is al weer vijf jaar geleden dat de eerste Italiaanse hardstyle DJs naar Nederland werden gehaald - met groot succes en terecht! Op 21 januari bewijzen Super Marco May, Vortex en Tatanka dat Itali niet zomaar een toonaangevend hardstyleland is geworden en gebleven. Hardstyle Italian Style dus. Reken dus op een potje beuken van de hoogste kwaliteit en met een Italiaanse twist.

En als vette afsluiter van deze maand staat Supersized op 28 januari in het teken van de nieuwe opkomende Belgische en Franse sound: Jump. Grec C, Lobotomy Inc, Major Bryce (Frankrijk) en Norman en Genius (NL) laten horen dat Jump een sound is om rekening mee te houden.

Bijgekomen van dit harde begin van januari? Dan direct door naar de volgende ronde in februari - minstens zo spannend qua programmering. Wat dacht je van een vier uur durende set van Nederlands nummer 1 hardstyle DJ of een avondvullend programma met allerlei DJs en platen uit het verleden? Kortom, Supersized in 2006 is elke zaterdag knallen met alle top DJs.

Meer informatie over de nieuwe programmering vind je op Outland.nl. Kaarten alleen aan de deur verkrijgbaar ( 12,50).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws