Static Christmas special met Steve Bug in 11 (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Kom daarna ook nog even langs bij Static waar je samen met je vrienden het kerstmaal eraf kan dansen en even flink kan losgaan. Voor het Static kerstmenu is ook er een smakelijk programma samengesteld voor de muzikale fijnproever.

Een van de gast DJs van de avond is Steve Bug. Deze uit Berlijn afkomstige loverboy is een van de meest gevraagde DJs van het moment en reist dan ook met grote regelmaat de aarde rond om zijn draaikunsten te vertonen. Naast zijn drukke draaischema heeft de sympathieke dj ook nog tijd om zijn hoog aangeschreven label te runnen. Zijn label Pokerflat en de daarbij behorende sublabels Dessous, Audiomatique en Traffic Signs zijn namelijk een van de meest bekende minimale house/techno labels met vele releases en een typerende Bug sound. Toegankelijke maar toch vooruitstrevende beats in een uiterst dansbaar jasje. Steve Bug zal de 11 op zn kop zetten!

Naast Steve Bug zal Jeroen Krom oftewel Jerome een live optreden komen verzorgen. Al jarenlang is Jeroen een van de steady factoren binnen de Amsterdamse en Nederlandse technoscene en zijn imponerende lijst van bijna 50 releases op gerenommeerde labels als Music Man, Artform en 100% Pure kan dat alleen maar benadrukken. Sinds een half jaar mag deze getalenteerde Amsterdammer zich ook eigenaar noemen van Outland Records en het daartoe behorende label waarop binnenkort nieuw werk van Orlando Voorn, Jamie Anderson en uiteraard Jerome zelf te horen is. Verwacht diepe techno die je laag na laag zal pakken en je niet meer los zal laten.

De avond zal zoals altijd gehost worden door Bart Skils. Als feestvierende nachtbraker zal hij samen met Steve Bug en Jerome de kerstdagen knallend afsluiten! Kaarten zullen 12,50 in de voorverkoop gaan kosten en zijn verkrijgbaar bij Concerto, Killa Cutz en Outland Records. Meer informatie is te vinden op www.staticnights.com of www.ilove11.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg voor dit spektakel! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws