A Nightmare in Rotterdam newsflash

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Waar tijdens de Never Sleep Again editie de Present Nightmare in area 2 te vinden was zal deze stijl zich op 17 december huisvesten in area 1, in de grootste hal die Ahoy tot haar beschikking heeft. Nieuwe talenten als Darkvizion, S Pete zullen naast hardcore oudgedienden staan als Jappo & Lancinhouse, Vince en DJ Neophyte. Deze laatstgenoemde zal samen met Evil Activities speciaal voor deze gelegenheid een waanzinnige en unieke back-to-back DJ set verzorgen. Neophyte Records artiest Tha Playah zal op dit evenement zijn live debuut maken waar hij gedurende zijn half uur live veel tracks van zijn nieuwe artiestenalbum zal laten horen. Ook keert de Godfather of Hardcore en grondlegger van de Nightmare parties, DJ Paul Elstak, terug naar zijn Nightmare roots.

Hal 2 herbergt voor deze Welcome to Wonderland editie de Early Nightmare, waar de aankleding een typische old school feel zal hebben en waar vele kopstukken uit de early rave scene de bezoekers op een nostalgische muzikale trip zullen meenemen. Uniek in deze area zal zijn het live optreden van Bodylotion, die halverwege de 90s klassiekers afleverden als Mellow Moenie Mauwe, Always Hardcore, Fuck Martine en Happy is for Hobos, en het bijna traditionele afsluiten van Darkraver vs. Gizmo. Tijdens de Energiehal periode van de Nightmare parties zorgden deze early rave helden regelmatig voor een onvergetelijke afsluiting! Uiteraard zullen er op het evenement zelf voldoende timetables aanwezig zijn voor de Nightmare bezoekers; check ook zeker de achterzijde van deze timetable, waarop nieuw sappig Neophyte nieuws gemeld zal worden!

Momenteel is op de TMF website een half uur durende Nightmare special te zien waarin alle voorgaande Ahoy edities en het Nightmare Outdoor festival aan bod komen. Ga naar www.tmf.nl, klik links op Mediaplayer, zoek op trefwoord Nightmare en herleef nogmaals alle voorgaande Nightmare parties! Alle verdere nieuwsfeiten en updates zijn terug te vinden zijn op de officile site: www.nightmare-rotterdam.com.

Aanvang van het event is 22.00 uur en zal tot 07.30 uur de volgende ochtend duren.
Kaarten voor A Nightmare in Rotterdam Welcome to Wonderland kosten 37,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen en Ticketbox (Primera en Free Recordshop). Daarnaast kan er ook online besteld worden via www.ticketbox.nl en [/url]www.midtownshop.nl[/url].

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws