Betty Ford Clinic Zondag 27 november

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Oud Hollandsche gezelligheid en burgerlijkheid zullen de boventoon gaan voeren tijdens de rehab sessie van zondag 27 november.

Tevens zal Dr. Betty Ford (MD, PhD.) met een drietal nieuw ontwikkelde methoden een baanbrekende therapie introduceren. Sjoelbakken, koekhappen en spijkerpoepen vormen vanaf 27 november de basis voor de broodnodige verlichting tijdens de afkicktherapie. Connie Breukhoven: eat your heart out

Ben je voor de aankomende wintermaanden op zoek naar een partner om saampjes het nostalgische open haard- en liefdesvuur eens goed op te stoken? Ook dan ben je 27 november bij Betty op het juiste adres voor een geheel nieuw liefdesspel: Boer Zoekt Man & Boerin Zoekt Vrouw.

Nostalgisch zal ook zeker de Mystery MC zijn. Betty heeft een wel zeer nostalgische zangeres annex MC uit de mottenballen weten te trekken. Zij zal de vaste Betty Ford Clinic bezoekers versteld doen staan als nooit te voren.

Uiteraard gaat Betty ook de nodige aandacht besteden aan de "Take Care - Living Posithiv" actieweek die deze week van start gaat. Het thema van dit jaar is "GET REAL, hiv is ook hier". Betty hoopt dat iedereen, in aanloop naar Wereld Aids Dag, hier even stil bij staat. Aankomende zondag zal het thema op een ludieke, doch informatieve wijze, worden uitgedragen! Betty says: Get Real!

Wat staat er nog meer op het programma? Ach, wat maakt het eigenlijk uit, ouderwetsch gezellig wordt het toch wel in de Cruise Terminal in Rotterdam

Meer info over de BFC kan je vinden op www.bettyfordclinic.info



Zondag 27 november
Betty Ford Clinic
19.00 01.00 u.
Entree 15,00

Erick E, Mike van Loon, Thunderpussy & DD King, Billy The Klit, Mystery MC,
MC Nova, MC Miss Bunty, Norman Soares on percussion

Cruise Terminal Rotterdam
Wilhelminakade 699
3072 AR Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws