Matrixx viert vierjarig bestaan

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het wordt elk jaar mr, beter, vetter. En dus wordt het vierjarig bestaan in stijl gevierd met een feestweekeinde. Eerst op vrijdag 25 november een Lets Go Disco met Lois Lane en Gorden - Live! Een dag later met de DJs Johan Gielen, Cor Fijneman en Jochen Miller.

The Matrixx is z snel een constante factor geworden in het uitgaansleven van de regio, dat het moeilijk voor te stellen is dat er ooit een tijd was znder de club. Het afgelopen jaar bewijst welke positie The Matrixx inmiddels heeft ingenomen: een award voor de Beste Club van Nederland!

En wie had dat gedacht bij de eerste prille jaren. The Matrixx is n van de belangrijkste clubs van het land geworden, waar alle grote DJs met plezier komen. Een hoogtepunt afgelopen jaar was onder meer het uitverkochte buitenfestival Emporium ter gelegenheid van de viering van Nijmegen 2000. Er waren meer hoogtepunten. Een zeer succesvolle reeks van Exxellent avonden. Een constant volgepakte Matrixx tijdens XXlerator. De enorme populariteit van Lets go Disco. De doorbraak van de Technotrixx avonden. Een onvoorstelbare show en presentatie van 200V het nieuwe album van wereldster Marco V. Tisto die zijn belofte inloste en een geweldige nacht draaide in The Matrixx.

Het weekeinde van 25 en 26 november is het daarom feest. Op vrijdag is er een Lets go Disco met Gordon en Los Lane live. Lets go Disco is al vanaf het begin d avond voor liefhebbers van de hits uit de jaren tachtig tot nu. Van nieuwe ontmoetingen tot het terugvinden van oude bekenden: Lets go Disco is een feest der herkenning. Voor n keer komt nu Gordon live, om nog eens te benadrukken dat er iets speciaals gevierd wordt. De dames van Los Lane zijn goede bekenden van The Matrixx, en zullen laten zien dat met hen nog altijd terdege rekening gehouden moet worden.

Zaterdag 26 november is de vloer gereserveerd voor dancemuziek door een groots trance/techno trio. Johan Gielen komt laten zien waarom hij al zo lang tot de top van de wereld behoort. Hij bewijst dat een DJ niet als een zak zout achter de draaitafels hoeft te staan. Gielen is een echte showman met zijn energieke en sympathieke uitstraling. Ook maatje Jochen Miller komt langs. Miller is natuurlijk een goede bekende van veel bezoekers in The Matrixx, zeker nu hij ook al zijn eigen clubavond heeft (Millermixx). Miller is de laatste jaren hard bezig internationaal door te breken, met zijn geheel eigen sound. Jochen Miller scoorde dit jaar een stevig succes met zijn debuutsingle Vanity en mixte zeer succesvol de vijfde Matrixx cd. Cor Fijneman is de zeer talentvolle DJ uit de stal van Tistos Blackhole. Maar Fijneman is allang aan de schaduw van die grootmeester ontsnapt om zelf een heel lekkere stijl te ontwikkelen. Fijneman is technisch een echte virtuoos en het is een echt genoegen hem achter die decks bezig te zien met zes dingen tegelijk

Gratis DVD
En nog wat mr goed nieuws tot slot: ter ere van het vierjarig bestaan wordt een speciale Matrixx DVD uitgebracht. Hierop een overzicht van de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Het spetterende optreden van Tisto, natuurlijk Emporium, een aantal eXXellent-avonden, de Vierdaagse, de energie van XXlerator en nog vl meer. Met natuurlijk de lekkerste muziek als begeleiding. De DVD wordt op zaterdag 26 november gelanceerd tijdens de viering van het vierjarig bestaan. Iedereen krijgt deze avond de DVD gratis mee naar huis, als verjaardagscadeau van The Matrixx! Daarna is de DVD te koop in de Matrixx-shop, voor 10 Euro.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws