Awakenings keert terug naar de Rotterdamse Graansilo (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

We strijken weer eens neer in de Graansilo te Rotterdam voor een vroege kerstviering op 23 december.

Zoals altijd brengen we in Rotterdam veel nieuwe namen, zo maken dit keer 4 dj's en 1 live-act hun debuut op Awakenings. De middelste zaal (in het verleden ook wel room 3 genoemd) waar we de meer minimalere techno lieten horen, is dit keer gewoon een chill-out, dus zonder geluidssyssteem. Wel hebben we de kleine kelder - the basement - geopend waar de Wighnomy Brothers hun tweede set van de avond zullen draaien. Zoekt en gij zult vinden! De line-up voor 23 december is als volgt:


Room 1: Minidell, Wighnomy Brothers, Joris Voorn, Danilo Vigorito, Steve Rachmad

Room 2: Sicco Bosscher, Dimi Angelis, Secret Cinema (live), Kay D. Smith, Miss Djax (live), ViperXXL & Sven Wittekind

Basement: Motion & E-Contact (live), Wighnomy Brothers (van 02:30 tot 05:30!)

Minidell maakt onderdeel uit van het beruchte Minimal Eindhoven collectief die buiten 2 eigen clubavonden ook een label zullen beginnen binnenkort. Napolitaanse Danilo Vigorito is bekend van zijn labels Orion Muzik en Intelligence, waarop hij de bekende Italiaanse roltechno uitbrengt met artiesten als The Advent, Gaetano Parisio en Rino Cerrone.

In Room 2 debuteert Sicco Boscher, de zoveelste kwaliteitsproducer uit de Audiosculpture-stal, verwacht duistere minimal en pompende beats met een vleugje off-beat. Kay D. Smith staat op het punt zijn eigen label Central Sound te lanceren, na talrijke producties te hebben uitgebracht op gerenomeerde labels als Construct Rhythm, Form Recordings, Reload en Holzplatten.
Als klap op de vuurpijl zal de voor velen wel bekende ViperXXL samen met Sven Wittekind afsluiten in Room 2. Deze door DJ Rush gespotte producer en dj heeft in zijn relatief korte loopbaan al producties uitgebracht op KneDeep, Tausendgroove en zijn eigen label Insane Records.

In de Basement zullen Motio & E-Contact voor het eerst op Awakenings te horen zijn. Ze maken langzaam furore na tweede geworden te zijn bij de Grote Prijs van Nederland in 2004. Momenteel brengen de heren hun juweeltjes met veel succes uit op het Haagse Phonocult label.

Alleen al aan deze debutanten is de veelzijdigheid van deze Awakenings editie te zien; van minimal tot maximaal! Nieuw is dus de voor velen nog onbekende kelder waar het ongetwijfeld rg gezellig zal gaan worden.


Wil je kans maken op 2 kaarten? Vul dan nu je Awakeningsprofiel volledig in en kijk op www.awakenings.nl voor meer informatie. De voorverkoop is reeds begonnen!

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws