Earth Newsflash

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het begint zaterdag allemaal om 23.00 uur in Paradiso. Dan start de zesde verjaardag van earth met verspreid over drie areas een programma met veel forward thinking music.

In de grote zaal zijn de hoofdgasten Chus & Ceballos. De Spaanse Space Ibiza residents timmeren al jaren aan de weg met hun sexy Iberische tribal. De andere gast in area 1 is Matthew Dekay, hij heeft dit jaar laten horen dat hij echt tot de wereldtop behoort. Hij perst hit na hit uit zijn studio en begint nu in rap tempo de wereld te veroveren met zijn Trouse. Naast deze 3 mannen draait dj Per een speciale feestset.

In area 2 de dit jaar vaker beproefde combinatie van Jefferson en Sandrien aangevuld door resident dj Benot. Electro, minimal, dirty house, het gaat allemaal voorbij komen in de Paradiso bovenzaal. De kelder wordt bemand door de extravagante cartoon dj Helpende Henk met zijn cellar grooves. Hop til you drop.

Om de verjaardag dit jaar extra goed te vieren gaat earth de nacht verlengen door een after aan haar verjaardag vast te plakken. Vanaf 4.30 uur tot erg laat is de Zebra Lounge het domein van de earth afterparty. Kaartjes kosten 8,- en zijn in Paradiso en aan de deur bij de Zebra Lounge te koop.

Earth stands for forward thinking music!

Earth 6th anniversary
Paradiso Amsterdam, saturday 12/11/05

Area 1
Djs: Per, Chus & Ceballos (Stereo rec./Spain), Matthew Dekay

Area 2
Djs: Benoit, Jefferson, Sandrien

Area 3
Helpende Henk

+ MC P-Pholl
+ Luid & Duidelijk
+ Monsieur M.
+ Cause n effect

23.00 5.00 / 20,- incl. Membership

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws