Oud+nieuw met Extrema

Partyscene Redactie | 8 november 2005
headlines

extremaHet is ieder jaar weer strategisch nadenken en uitzoeken geblazen met de jaarwisseling. Alle organisaties pakken zo groots mogelijk uit en veel feesten zijn al weken van tevoren uitverkocht. Of niet, als je geluk hebt. Partyorganisatie Extrema komt in ieder geval lekker op tijd met de programmering van het oud en nieuw feest, dat de naam Glitter & Industry heeft meegekregen. Het evenement wordt gehouden in de industriële oude Philips fabriek, ook wel het Klokgebouw genoemd, in thuisbasis Eindhoven. De editie van vorig jaar was uitverkocht, dus ben er snel bij dit jaar. Extrema heeft de locatie opgedeeld in drie uiteenlopende area’s op de verschillende verdiepingen van het gebouw en heeft daar ook nog eens een paar chill zones aan toegevoegd, voor het geval je even geen raad meer weet met je dansende benen.

De line-up bevat grote namen uit de Nederlandse clubhouse-scene en de top van de nationale en internationale techno. In de Glitter Room kun je in een warm decor dansen op house die enorm soulvol en funky is, het geluid waar Extrema groot mee werd en zoals het ook te horen is op de Future Funk stage op Extrema Outdoor. Dj’s als Erick-E, Roog en Benny Rodrigues zijn al bekend, maar op de site van Extrema kun je met een speurtocht achter de laatste artiest komen.

In de tweede grote zaal, die meer industrieel van karakter is en dus Industry heet, wordt diepe, warme en rauwere techno de speakers uit geblazen, variërend van minimal tot acid en van hard naar zacht. De Eindhovense dj Miss Djax komt een live set doen, iets waar ze onlangs pas mee begonnen is. In de Local Playground, de kleinste area, kun je uit je dak gaan op de breaks, electro en dub van locale helden als Ari Daily, Zodiak en Alexis Tyrel.

Extrema NYE, Glitter & Industry

31 december 2005, Klokgebouw, Strijp-S, Eindhoven

GLITTER
Erick E / Roog / Benny Rodrigues / Marko La Rocca / Victor Coral / ???Secret Artist???

INDUSTRY
Robert Hood / Surgeon vs Regis / MBC / Miss Djax *live / Remy/ Bart Skils

Local Playground
Zodiak - Alexis Tyrel - Ari Daily - Rolf Bisschops - Sunz of Banditos

The Second Floor
Pop – Hits – Disco – Fun – Chill  

Kaarten kosten 37 euro ex fee. Kijk voor meer info op www.extrema.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws