Dj Jurgen doet het met Wytske Kenemans

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Samen presenteren zij iedere doordeweekse ochtend van 07.00 tot 10.00 uur het radioprogramma Wake Up Fresh.

Nieuwe co-host
Twee jaar lang heeft Marjolein Visser als co-host invulling gegeven aan de ochtend op Fresh FM. Als nieuwslezer aan de slag te gaan was iets wat zij al geruime tijd graag wilde doen. Radio West, dat sinds hun nieuwe programmering ieder half uur eigen nieuws brengt, bood haar onlangs deze mogelijkheid. Marjolein Visser is vervolgens in goed overleg vertrokken bij Fresh FM. Er moest daarom gezocht worden naar een geschikte opvolgster.

De afgelopen weken was de Net5/SBS6 presentatrice Wytske Kenemans regelmatig te gast in het ochtendprogramma en al snel bleek er sprake van on-air chemie tussen Wytske en de ervaren radiopresentator DJ Jurgen. Wytske Kenemans: Ik ben altijd al fan van het medium radio geweest, het biedt net wat meer ruimte om gekke dingen te roepen dan op televisie mogelijk is. Ik vond het daarom ook te gek dat ik benaderd werd door Fresh FM. Van Jurgen leer ik nu veel over radio maken en de dance scene. De duo-presentatie is helemaal leuk, Jurgen en ik hadden meteen een klik en hebben veel lol samen. Hopelijk kunnen we dat overbrengen aan de luisteraars!.


Wytske Kenemans en dj Jurgen

Visitekaartje
De 25 jarige Wytske Kenemans werkte als stewardess, als pits-poes tijdens de Masters op het Circuit Park Zandvoort, was actief in de evenementenorganisatie en heeft een eigen bedrijf opgestart genaamd Hula Hoop. Ook scoorde ze als zangeres onder de naam Rapid Decompression (een term uit de luchtvaart) een hit met de single Stay With Me. Vervolgens was presenteren haar nieuwe droom. Na volgens eigen zeggen de halve wereld haar business card gegeven te hebben met de boodschap aan haar te denken zodra er een screentest te doen was, kwam ze bij SBS terecht. Daar heeft ze aan het grote publiek bewezen niet op haar mondje gevallen te zijn. Naast het presenteren van Game On is ze nu dus ook te horen in de ochtend op radio Fresh FM. Momenteel in FHM en binnenkort in Panorama staan interviews en fotosessies met de blondine.

Wake Up Fresh
Met de komst van de nieuwe presentatrice verandert er echter weinig aan de programmaonderdelen van Wake Up Fresh. Jurgen en Wytske behandelen iedere ochtend op luchtige wijze headlines uit nieuws, media en showbizz. Interactie met de luisteraars komt aan bod door middel van radiospel de 5e vraag en 'Jouw Ochtendmoment'. Voor het showbizznieuws in 'Fresh FM Gozzip' belt DJ Jurgen wekelijks met Joop van Tellingen, Nederlands bekendste paparazzofotograaf. Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6, 95.7, 95.9 en 103.4 FM. Voor meer informatie zie: www.fresh.fm.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws