Release Dance Awards

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Er zullen in totaal 21 awards worden uitgereikt - waaronder die van Beste DJ, Beste Live-act, Beste Album, Beste Festival, Beste Club, Beste MC en Beste Dance Radioprogramma.

Voor twee speciale prijzen is gestemd door een 50-koppige vakjury: beste DJ en veelbelovend nieuw talent.

De winnaars ontvangen de Award uit handen van kopstukken uit de Nederlandse dance en dancegezinde Bekende Nederlanders als Boris van der Ham, Dennis van der Geest, Jan Smeets, Howard Komproe, Ben Liebrand, Miljuschka Witzenhauzen, Robin Albers, Erik Kros, Mick Boskamp, Cliff de lIsle en Duncan Stutterheim.

De Award ceremonie wordt feestelijk besloten met nationale top-djs: ROOG & ERICK E, ARMIN VAN BUUREN, JORIS VOORN, CHUCKIE, ZANY & THE PROPHET. Eerder op de avond zijn er optredens van VIKA KOVA en DON DIABLO.

De stembussen zijn inmiddels gesloten, maar in de afgelopen twee maanden hebben ruim twaalfduizend danceliefhebbers hun stem uitgebracht via de website van de Release Dance Awards of een van de andere 50 dancewebsites die hun medewerking verleenden.

In het komende Release Magazine wordt in een 32 paginas tellende special aandacht besteed aan de Awards (voorheen Dutch DJ Awards) en de winnaars van de 21 categorien. Ook wordt tijdens de Awardceremonie zelf de complete DJ Top 100 2005 bekend gemaakt.

Kaarten kosten tien euro en zijn te bestellen via de website www.release-danceawards.nl

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Ook aan de deur zal nog een beperkt aantal kaarten worden verkocht.

Release Dance Awards
Escape
Rembrandtplein 11
Amsterdam
Zaal open 19. 00 uur
Aanvang ceremonie: 20.30 uur

Phono was lid van de vakjury en zal uiteraard aanwezig zijn voor een verslag in woord en beeld.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws