Carl Cox drukbezet

Partyscene Redactie | 21 oktober 2005
headlines

carlcox

Waar sommige grote DJ’s, zoals Danny Rampling die bezig is met zijn afscheidstour, het na al die jaren wel gehad hebben, gaan anderen stug door in de partyscene. Techno legende Carl Cox bijvoorbeeld heeft het drukker dan ooit!

Deze zomer hostte een van de populairste DJ’s ter wereld op Ibiza nog elke dinsdag zijn eigen avond in Space, nu is hij alweer bijna een maand aan het touren door Noord Amerika. En dat na bijna 30 jaar draaien. Zijn imperium heeft zich in al die tijd stevig uitgebreid. Drie labels (Intec, 23rd Century Me en 23rd Century You), een radio show, residenties over de hele wereld en zelfs optredens in films zoals onlangs nog in It’s All Gone Pete Tong.

En na 2 edities van Carl Cox & Friends in Ahoy heeft de superster DJ nu de oversteek gemaakt naar Amerika. Al vanaf 22 september toert de Engelse grootgewicht langs steden als San Diego, San Francisco, New York en Miami. Hij wordt hierbij afwisselend ondersteund door Evil Nine, Loco Dice, Mark Lewis en Victor Calderone. Vanavond en morgen is hij te vinden in Boston en Philadelphia, dus mocht je in de buurt zijn...

www.carlcox.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws