The official ADE Opening Party

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Woensdag 26 oktober wordt in club Panama het officile openingsfeest van het Amsterdam Dance Event 2005 georganiseerd met onder andere een spetterend optreden van het Schotse deephouse duo Silicone Soul, een spectaculair optreden van Jaziah en met Brian S. & Victor Coral als ambassadeurs van de Nederlandse house sound anno 2005.

Dit jaar nog kwamen Craig Morrison en Graeme Reedie van Silicone Soul uit met hun ijzersterke deep house album Staring Into Space. Een album dat hun status als crafty house architects dik onderstreept heeft. Into de sounds van djs als Danny Howells, Pete Tong, of Masters at Work? Dan heb je 10 tegen 1 plaatjes van Silicone Soul voorbij horen komen. Zowel op producers vlak als op dj gebied is het duo world wide bezig met een reisschema van Sidney tot San Fran tot Amsterdam.


Sillicone Soul...

Victor Coral en Brian S. behoren al vanaf het prille begin van RUSH tot de vaste dj crew van de clubavond. In deze rol hebben ze een belangrijke rol gespeeld bij de vorming van het RUSH-geluid en de sound die we tot de Nederlandse house sound anno 2005 kunnen noemen. Een mix van stoere house beats, kraakheldere synths, aangevuld met soulful vocals. Samen met djs als Erick E, Roog en relatieve nieuwelingen als Mischa Daniels kunnen ze tot de Nederlandse school gerekend worden.

Het Amsterdam Dance Event is natuurlijk ook een event waar nieuw talent aan de internationale dance scene gepresenteerd wordt. Jaziah behoort tot de nieuwe lichting djs die zich net zo makkelijk met dikke house als eclectische muziek uit de voeten weet. Met veel gevoel voor sfeer en zijn brede voorliefde voor muziek weet hij zich steeds vaker bij de meest uiteenlopende feesten in de kijker te spelen.

Deze officile opening van het ADE 2005 wordt georganiseerd door de Amsterdamse dance organisatie Chemistry in samenwerking met Panama en Conamus. Het idee achter de avond is zowel de internationale als nationale tak van de dance scene te belichten. Om 22:00 uur zal er wordt er afgetrapt en het ADE officieel geopend worden.


Official ADE openingsparty
Woensdag 26 oktober 2005
Met: Silicone Soul, Victor Coral, Brian S., Jaziah
Plaats: Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam
Tijd: 22:00 04:00 uur
Prijs: 10,- (vvk) // 15,- (deur)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws