Dansen tegen armoede

Partyscene Redactie | 30 september 2005
headlines

novib

Op 7 oktober zullen Brothers in Harmony positiviteit, creativiteit en nachtleven laten samenkomen op het Westergasterras. Op dit feest, Another Atmosphere genaamd, staat Novib’s doelstelling om in 2015 alle kinderen naar school te laten gaan, Aids onder controle te hebben en armoede gehalveerd te hebben centraal. Nederland en 188 andere landen beloofden namelijk in 2000 om deze millenniumdoelen voor 2015 te halen. Wereldwijd slaan organisaties op dit moment de handen ineen om ervoor te zorgen dat regeringsleiders hun beloftes nakomen. Another Atmosphere draagt hier haar steentje aan bij en zal de opbrengsten ten goede laten komen van Novib.

Dankzij hoofdsponsor WIT kan je tevens bieden op een witbehandeling voor je tanden ter waarde van 595,-. Bij deze veiling kan je dus vanaf 1,- witte tanden krijgen. De opbrengst hiervan gaat naar Novib. Om te bieden kan je info@wit.nl jouw bedrag mailen. Zet als onderwerp Veiling neer en vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden.

De muziek zal worden verzorgd door DJ’s Stefano Riceta, Funky G, Carlito, Saskia Rocks, en Urvinson.

Bij aankoop van een wit polsbandje tegen armoede is de entrée 8 euro, normale is de entrée 10 euro. Vanaf 20.00 ben je welkom op dit speciale feest voor het goede doel.



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws