Tweede editie D3: Dutch DJ Day

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

D3: Dutch DJ Day is dan ook geen party, maar een seminar voor DJs en producers die tegen het glazen dak van de muziekindustrie aanlopen. Op zaterdag 29 oktober wordt in de Felix Meritis in Amsterdam een divers programma aangeboden. Valkuilen en mogelijkheden worden blootgelegd waar je als DJ of producer mee te maken kan krijgen. Naast deze zakelijke aspecten zijn er ook clinics, q&as en is er zelfs de mogelijkheid om je demotrack door een professional te laten beoordelen. D3: Dutch DJ Day is een onderdeel van het Amsterdam Dance Event en wordt georganiseerd door Conamus.

Nederland grossiert internationaal als het gaat om DJs en dance-producers. Jammer genoeg is er niet altijd plaats voor nieuw talent. Vaak spelen factoren als op het juiste moment, op de juiste plaats zijn een grote rol. Maar je kan geluk ook afdwingen. Kennis van de dance-industrie is een stap in die richting. D3: Dutch DJ Day reikt een hand naar diegene die daar voor open staan. Met onderdelen verzorgt door Buma, Nederlandse Vereniging voor de Platenindustrie (NVPI) en Van der Steenhoven Advocaten worden de haken en ogen belicht van het artiest zijn.

Technische ontwikkelingen gaan met een rap tempo. In de Interface Magazine room, gehost door het voor insiders bekende blad, zijn workshops te volgen. Onder andere Zuco 103 en de Engelse formatie Futureshock geven respectievelijk een workshop Ableton Live en de kunst van het remixen. De Red Bull Music Academy is aanwezig in n van de zalen met een delegatie artiesten die voor publiek open staan om vragen te beantwoorden.

D3: Dutch DJ Day
Seminar voor DJs en producers
Zaterdag 29 oktober 2005
Felix Meritis
Keizersgracht 324, Amsterdam
Deur open: 10.30 uur
Tickets: 15,- (excl. reserveringskosten)
Tickets via Ticketservice 0900-301250 (0,45 cpm)
www.ticketservice.nl
150 grotere postkantoren / GWK stationskantoren
Check www.dutchdjday.nl voor de laatste informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws