Eye on the Future

Partyscene Redactie | 19 september 2005
headlines

lichtfabriek

Op zaterdag 1 oktober viert party organisatie Eye on the Future zijn tienjarig bestaan in de Haarlemse Lichtfabriek. Voor deze speciale gelegenheid wordt Ben Sims ingevlogen voor een 2.5 uur set op drie decks en twee cd spelers. Uiteraard zijn residents Alexander Koning en Michel Becks ook van de partij. Daarnaast zijn Dancevalley programmeur Darren Kay en talent Michael van Lierop ook aanwezig. In het Oliehuis is er de gehele avond plek voor aanstormend talent.

Tien jaar geleden begonnen de feesten in Beverwijk, maar al snel groeiden deze uit hun voegen en moesten er uitgeweken worden naar Amsterdam. Het havengebied aldaar was op dat moment een vrijplaats voor de meest wilde feesten. Maar ook deze locatie werd op een gegeven moment te klein en weer moest een andere locatie gezocht worden .Dit werd de Hemkade te Zaandam. De beruchte Virtual Environment feesten werd hier in samenwerking  met Fortress gestart. Deze feesten bleken een groot succes en in 1998 werd Eye on the Future genomineerd als beste partyorganisatie van Nederland.

Natuurlijk vergat de organisatie zijn roots niet en bleven er kleine intieme feesten geven worden in en rond Amsterdam. Met een maandelijkse residentie in de Mazzo en verschillende illegale feesten in het westelijk havengebied (i.s.m. Bart Skils) bleef Eye on the Future de underground trouw.

De organisatie haalde DJ’s als Adam Beyer, Chris Liebing, Ben Sims, Monika Kruse, Thomas Schumacher, Joel Mull en Valentino Kanzyani voor het eerst naar Nederland. Deze DJ’s zijn nu uitgegroeid tot internationale sterren, maar de meeste denken nog met plezier terug aan de eerste keer dat ze naar ons land kwamen.

Check voor meer info www.trancentral.nl en www.lichtfabriek.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws