Kevin Saunderson niet op TodaysArt

Partyscene Redactie | 14 september 2005
headlines

saunderson

Eerder berichtten we al dat Kevin Saunderson was toegevoegd aan de line-up van TodaysArt, het culturele festival dat op vrijdag 23 en zaterdag 24 september in Den Haag gehouden wordt. Zojuist werd bekend dat de technomeester toch niet op het festival komt optreden. De Fuse-In presents Kevin Saunderson Elevator World Tour zou in eerste instantie van start gaan op TodaysArt. De Amerikaan zou op 24 september in het Paard van Troje een 4 uur durende mix van live optreden en dj show brengen, maar dat gaat dus helaas niet door.

De boeking is volgens festivaldirecteur Olof van Winden, die voor het Detroit festival Fuse-In ook met de dj samenwerkt, in goed overleg met Saunderson afgezegd. “We hebben het optreden uiteindelijk toch niet door laten gaan, omdat er nog teveel moest gebeuren aan zijn show,” legt Olof uit. “Het was te kort dag om het van niveau van kwaliteit dat Kevin voor ogen heeft te waarborgen. Hij wil een grote show neerzetten, inclusief video’s en hij wilde zijn grote hits als Big Fun en Good Life nog bewerken voor de tour. Als we dan zouden pushen om hem alsnog op TodaysArt te laten spelen, dan zou dat ten koste gaan van zijn tour. Die tour gaat de hele wereld over en het zou anders een te grote haastklus worden.”

Jammer vindt Olof het wel, maar hij heeft op het laatste nippertje een uitstekende vervanging voor Saunderson geregeld. Olof: “Als je soms iets wegdoet, dan krijg je er soms iets heel moois voor terug. Dat is nu ook zo. Uit Detroit hebben we Activater aka Sharif Zawideh (Soft-Curls, red) en we hebben Terence Fixmer en Douglas McCarthy.” De organisatie nog met een laatste gast bezig, maar die moet nog bevestigd worden. We houden je op de hoogte.

Kevin Saunderson’s ‘Elevator Worldwide Live Tour’ zal nu begin 2006 van start gaan.

Kijk voor meer info op www.elevatorworldtour.com en op www.todaysart.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws