Nieuwe site Partyscene online

Partyscene Redactie | 8 september 2005
headlines

Je had het vast al gemerkt, maar Partyscene heeft een nieuw gezicht. We hebben de site  grondig onder handen genomen, een aantal mogelijkheden toegevoegd en een aantal zaken aangepast.    ps

Op de vernieuwde en verbeterde site kun je nog veel meer doen dan je al gewend was en de community is enorm uitgebreid. Er zijn nog een aantal zaken die voor jou als bezoeker van groot belang zijn. Om zo goed mogelijk van de site gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat je je persoonlijke profiel zo volledig en uitgebreid mogelijk invult of aanpast. Je krijgt een persoonlijke pagina, waarop je vrienden informatie kunnen vinden over wat jij leuk vind en wie je favoriete dj’s zijn. Vul je profiel zo uitgebreid mogelijk in en vergeet niet je eigen avatar en een foto van jezelf te uploaden. Op de vernieuwde profielpagina kun je ook andere leden uitnodigen om vrienden met je te worden en kun je je persoonlijke agenda bijhouden. Vergeet vooral je adres en telefoonnummer niet, zodat we je op de hoogte kunnen houden als je een prijs gewonnen hebt.

We hebben natuurlijk onze uiterste best gedaan om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, maar zoals bij alle nieuwe dingen kunnen er natuurlijk wat kinderziektes zijn. Heb je nog suggesties, werkt er iets niet of wil je wat anders kwijt over de nieuwe site, stuur dan gerust een mailtje naar info@partyscene.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws