Headliner presents: Sniper (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Er is door Frequence lang gezocht naar een nieuwe locatie voor een nieuwe maandelijkse clubavond die aan de hooggestelde eisen zou kunnen voldoen. Met The Blitz denkt Frequence deze juiste locatie gevonden te hebben in een stad die toe is aan een maandelijks terugkerend evenement. De kick-off voor Sniper op vrijdag 7 oktober 2005, zal door niemand minder dan Deepack, Showtek, Bass-D en dj-SP gegeven worden.

Frequence, de organisatie achter het concept Sniper, is naast dit nieuwe event verantwoordelijk voor succesvolle concepten als Frequence Outdoor, Headliner, Factory040, Therapia, Trigger en Retronic. Zoals elk jaar gebruikelijk is liggen in de zomermaanden alle concepten 2 maanden stil, waarna ze eind augustus weer van start gaan. Deze zomer is er echter met deze traditie gebroken en organiseerde Frequence tijdens de Tilburgse kermis een Headliner on tour in discotheek The Blitz. Sindsdien zijn er talloze geruchtenstromen over Frequence en haar concepten op gang gekomen. Daarom is het nu tijd voor Frequence om hierover opheldering te geven.

Headliner on tour is een try-out geweest voor de nieuwe maandelijkse clubavond Sniper. Daar deze tour goed verlopen is en de avond als groot succes beschouwd mag worden, is er in samenspraak met de directie van discotheek The Blitz besloten om iedere eerste vrijdag van de maand een clubavond te gaan organiseren in The Blitz; Sniper. Op deze eerste editie wil Frequence goed uitpakken: mede daarom zal de eerste editie een speciale Headliner presents Sniper worden. Alle hardstyle fans uit het zuiden van het land weten maar al te goed waar Headliner voor staat; een super sfeer, goede muziek, mooie mensen en one big family. Sniper zal als nieuwkomer veel moeite moeten gaan doen om Headliner te gaan evenaren. Maar zoals de trouwe aanhangers van Frequence gewend zijn zullen we weer alles uit de kast trekken om ook Sniper tot een succes te maken. Tijdens deze eerste editie van Sniper zal niemand minder dan de vaste Headliner residents Showtek aanwezig zijn om te laten zien wat Tilburg de komende maanden te wachten staat!



In overleg met de Danssalon is eind juni besloten om na 2,5 jaar van goede samenwerking te stoppen met de succesvolle maandelijkse clubavond Headliner. Beiden partijen waren het er over eens dat het tijd werd voor iets nieuws. En zoals vaak word gezegd moet je stoppen op het hoogtepunt. En het hoogtepunt was in de Danssalon bereikt. Er waren geen groei mogelijkheden, dus ging Frequence op zoek naar een nieuwe locatie voor Headliner, want een ding is zeker: Headliner is coming back en beter als ooit te voren!!! Hierover zal Freqence komende weken met meer informatie naar buiten komen. De overige concepten Therapia, Retronic en Trigger zullen ook terugkeren maar waar, wanneer en in welke vorm zal tevens zo snel mogelijk worden gecommuniceerd via de website www.frequence.nl

Facts and Figures
Headliner presents Sniper
Vrijdag 07 oktoberl 2005
Iedere 1e vrijdag van de maand
Discotheek The Blitz Heuvelring 116 - Tilburg
22:00 04:00 uur
10,- (kaarten alleen verkrijgbaar aan de deur)
Hardstyle Jumpstyle Early Hardcore
Deepack Showtek Bass D SP

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws