Splendid Beach Trip 2005

Partyscene Redactie | 29 augustus 2005
headlines

De Beach Trip 2005 van de vrolijkste band van Nederland, Splendid, loopt ten einde. Maar niet voordat ze nog een spetterend optreden af geven bij strandtent Blijburg.

Wie ze gemist heeft deze zomer -of er geen genoeg van kan krijgen-  kan ze nog zien op 2 september bij strandtent Blijburg in Amsterdam. De muziek van Splendid laat zich omschrijven als ‘rocksteady sunshine’:  een splendabele mix tussen reggae, ska en funk. ‘Relaxte beats met zomerse blazers’ zoals ze zelf zeggen. Ondanks het vrolijke en zomerse geluid blijven de teksten van zanger Patrick Schmitz kritisch en origineel.

Pat De Nederlandse Marley, Patrick Schmitz (foto Splendidmusic.nl)

Splendid heeft een vaste en zeer enthousiast schare fans die de mannen volgen tot in de verste uithoeken als Biarritz, Frankrijk. Niet zo’n moeilijke opgave voor de fans die veelal uit de surfhoek komen, evenals een groot gedeelte van de band zelf.

Vooruitlopend op het tweede album van de band hebben ze alvast de cd Beach Trip uitgebracht. Tussen het surfen en jammen door hebben de heren ook de studio bezocht. Deze cd is niet alleen een mooie herinnering aan hun muzikale zomertrip, maar tevens een voorloper op hun nieuwe cd die later dit jaar zal verschijnen.

splendid @ schollenpopSplendid,  2 september, strandtent Blijburg, Amsterdam. De cd is te bestellen via www.splendidmusic.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws