XXllerator: Zany special met Pavo en Donkey Rollers live

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met een lange set vol energie. Met een back2back met Pavo. En niet te vergeten: de Donkey Rollers live! Kortom: hardstyle vol gas in deze speciale aflevering van XXlerator!

Wil je het gas erop, dan bel je Zany. Dat is een bekend gegeven in het land van de hardstyle. En keer op keer doet deze sympathieke DJ wat hij belooft: de volumekraan vol open met een moordend tempo bpms. Het is een recept dat Zany als geen ander onder de knie heeft, en dus is het een goede zaak als bezoekers van deze XXlerator zich voorbereiden op een nacht vol van het betere hardstyle-werk. Zany is de man achter de wheels of steel die zorgt dat het niet echt raadzaam is om te blijven zitten.
Maar daar is nog lang niet alles mee gezegd. Want juist deze XXlerator gaan de Donkey Rollers weer helemaal live los. Heb je ze gemist op DefQon1? Of tijdens Labyrinth? Dan heb je ook cht wat gemist. In no-time zijn de Donkey Rollers een dance-act van formaat geworden - schijnbaar uit het niets. Waar het precies in zit? Waarschijnlijk in de zichtbare fun waarmee de Rollers (DJ Zany, MC DV8 en DJ Jowan) voor hun publiek volledig uit hun dak staan te gaan. De tent gingen volkomen los op DefQon1. En tijdens de Zomerfeesten in Nijmegen was het al niet anders. En dan nu live in The Matrixx - bereid je voor op een vrachtwagenlading vol beats en spektakel vanaf het podium.

Over de combinatie Pavo-Zany kunnen we kort zijn: het is n van de meest talentvolle duos in de scene. Met vette producties op hun naam, die in de tassen van zon beetje alle DJs in de hardere kant van de dance terecht zijn gekomen. De twee zijn onwaarschijnlijk goed op elkaar ingespeeld, en dat laten ze overtuigend zien tijdens een B2B op het Matrixx-deck.

Nog een beetje moe van de vakantie? Uitgeput van het zaterdagse shoppen? Beetje duf van het televisiekijken? Geen conditie meer? Dan ben je op deze avond totaal niet op de juiste plek in The Matrixx. Want beloofd is beloofd: het tempo zal hoog liggen, het geluid onontkoombaar. Op die dansvloer dus en gn. Niks meer en niks minder.
De XXlerator wordt geopend door DJs Johan en Tony

Zaterdag 3 september
XXlerator Zany Special met Zany, Pavo en Donkey Rollers live
Entree : 10,- (aan de deur)
Tijd : 22.00-05.00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws