Wooferland is back

Partyscene Redactie | 12 augustus 2005
headlines


Wat is dat Wooferlandgevoel dan? Volgens de organisatie is het gebaseerd op de sfeer van de voormalige illegale feesten, waarbij het vooral om de muziek draait en niet zozeer om de poespas eromheen. Men neme een dj, een soundsystem, een rookmachine en eventueel een stroboscoop en… feesten maar! Het commerciële aspect van de house is ver te zoeken, mede door minimale promotie, dat er geen entree wordt gevraagd en ook de consumpties schappelijk geprijsd zijn.
Het Amsterdamse Bos, waar Wooferland vorig jaar haar gasten ontving, is nu helaas niet beschikbaar. Gelukkig biedt in plaats daarvan recreatiegebied Spaarnwoude weer uitkomst met een nog nooit eerder gebruikt terrein. Dankzij het succes van vorig jaar staat de complete line-up, waaronder dj’s , JP, Cellie en The Prophet te trappelen om weer te komen draaien, aangevuld met wat nieuwelingen op Wooferlandgebied.

Het feest vindt plaats op zondag 4 september van 11.00 tot 23.00 uur op het terrein van De Watergeus in Recreatiegebied Spaarnwoude. Check voor meer info www.wooferland.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws