Sneekweek

Partyscene Redactie | 28 juli 2006
headlines

Nuchtere Friezen zijn niet meer zo nuchter zodra het gaat om water en wind. Varen op het water en wind in de zeilen welteverstaan. De 71ste editie van de Sneekweek start op vrijdag 4 augustus, een groots zeilevenement op het Sneekermeer.

sneekweekSerieus als de Friezen bekend staan, is het motto van de Sneekweek nog altijd: ‘overdag voor de eer, ’s avonds voor de sfeer’. Natuurlijk zijn de zeilwedstrijden het belangrijkste aspect. Het starteiland ligt in het Sneekermeer, eromheen worden wedstrijden gehouden in alle internationale wedstrijdklassen.

Rond de Sneekweek zijn allerlei feesten gepland. ’s Avonds kun je het uitgaansleven van het gezellige Sneek Bovendien kun je de hele week verblijven op de tijdelijke camping tussen Sneek en het Sneekermeer. Ook aan vervoer is gedacht: een speciale buslijn rijdt regelmatig tussen Sneek, de camping en het Sneekermeer heen en weer.

Sneekweek 2006, Sneekermeer en Sneek, 4 tot en met 10 augustus. Kijk voor meer info en tijden op www.sneekweeknieuws.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws