Lucky Records Stage extra area Extrema Outdoor

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Allereerst kunnen de geruchten eindelijk bevestigd worden, want er is een extra area toegevoegd!

Die extra area heet Lucky Records Stage en wordt zaterdag 16 juli d place to be als je chillend wilt genieten van de betere house-djs die ons land rijk is. Met onder anderen Marcello, Mar Y Sol, Victor Coral, La Ona en Mischa Daniels is het gegarandeerd goed loungen!

De Lucky Records Stage telt maar liefst twee verdiepingen en herbergt een terras, zithoekjes, cocktailbar, de Extrema Shop/Info Stand en uiterrd een dansvloer. Kortom: heerlijk genieten van je wijntje, de zon (het KNMI voorspelt heerlijk zomerweer!) en de beste house!

De complete line-up van de Lucky Records Stage:

Marcello
Mar Y Sol
Victor Coral
Mischa Daniels
Barth Hendrix
La Ona
Superdeluxxx
Dexter G

Natuurlijk wordt ook dit jaar Extrema Outdoor op beeld vastgelegd en zal er in de loop van de zomer weer een Extrema Outdoor-dvd verschijnen. Vooraanstaande superacts hebben toegezegd voor de opnames! Volgende week meer daarover. Naast de filmcrew kan de festivalganger ook zelf beelden schieten voor de jubileum-dvd. Meer info vind je op Extrema.nl.

Het festival vindt zaterdag 16 juli plaats aan het strand van recreatiewater Aquabest, vlakbij Eindhoven. Een ticket kost 47,50 exclusief fee. Ben er snel bij, want volgende week is het gegarandeerd uitverkocht! Extrema Outdoor 10th anniversary opent van 10 uur s ochtends tot 23.00 uur haar deuren.

Extrema Outdoor 10th anniversary
Spirit of Colours
Datum: Zaterdag 16 juli 2005
Tijd: 10:00-23:00 uur
Prijs: 47,50 (excl. fee)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws