Motion brengt Futureshock

Partyscene Redactie | 17 juni 2005
headlines


De hoofdact is het uit Birmingham afkomstige duo Futureshock. Deze twee vrienden begonnen in 1999 met het uitbrengen van platen onder hun eigen label Urban Hero. Niet lang daarna strikte houselegende Terry Farley ze voor zijn Junior Records label. Hun sound, te omschrijven als futuristische progressive house, bleef niet onopgemerkt: Moby, Underworld, Jennifer Lopez, Roger Sanchez en de Chemical Brothers zijn slechts enkele voorbeelden van artiesten die geremixt werden door het duo. In 2003 kwam het debuutalbum Phantom Theory uit en in 2004 trad het duo met een live-set op in een uitverkocht Paradiso.

Maar Motion heeft nog meer top-acts in de planning staan voor dit feest. Zo is Miss Nine weer achter de draaitafels te vinden, DJ Mason draait zijn platen en speelt tegelijkertijd elektrische viool, Sem Sonic doet een back-to-back set met Eddy Good (The flying dutchman, Kiev), Kozzmann opent wederom op Motion, en tot slot is Dennis Ruyer ook van de partij.
Naast al dit muzikale geweld, kun je uiteraard van Motion weer een prachtig gestylde locatie verwachten, visuals van Vision Impossible en aanvullend entertainment.

Bezoek voor meer info www.club-motion.nl

Meer over Futureshock vind je op www.futureshockmusic.net

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws