Tisto headliner nieuw 4 seasons concept

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Voor de eerste editie - Summer! wordt de Heineken Music Hall letterlijk omgetoverd tot een tropisch paradijs door MOJO Concerts.

Naast de spectaculaire decors, special effects en visuals door videokunstenaar Micha Klein draait het bij 4 seasons uiteraard om de muziek. En op de Summer!-editie wordt er meteen groots uitgepakt want Tisto zal deel uitmaken van de internationale line-up. Het concept zal van kwalitatief hoogstaand niveau zijn waardoor de mensen waar voor hun geld zullen krijgen. Tisto is blij dat hij deel uit mag maken van dit concept: Eindelijk is er weer eens een event waarbij de het concept en de entourage centraal zal staan. Gewoon een vette show en uitgebreide decoratie, het wordt een ouderwetse top avond! Op deze eerste editie verzorgt Tisto een 3 uur durende set.

Verder zal David Guetta, een van de beste house en electro djs uit Frankrijk, special gast zijn deze avond. Montana en het Frans/Belgische producers duo Mojado, welke met een speciale decks & FX set de release van hun eerste album tijdens 4 seasons viert, zullen de line-up completeren.

De tweede editie 4 seasons Fall! staat gepland voor 1 oktober in de Heineken Music Hall.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws