Exposure gaat verhuizen

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Diverse DJs die hoog in de top 100 staan passeerde de revue. Ook in de toekomst kan het publiek weer heel wat verwachten want terwijl dit persbericht werd geschreven kwamen de bevestigingen binnen voor James Zabiela op 30 juli en Desyn Masiello voor 27 augustus.

Alleen zoals de titel al aangeeft verhuist Exposure naar een nieuwe locatie. Een locatie midden in het centrum van Den Haag en pal naast de winnaar van de nachttempel prijs 2005 (het Paard). Met 2 verdiepingen en een DJ booth die de neusharen van de bezoekers raakt, is de One Four de perfecte locatie om de Exposure avonden, voortaan op maandelijkse basis, door te laten groeien.

En ook voor deze editie is er weer een exclusieve line-up samengesteld.Om te beginnen met de main act: Infusion!
Infusion bestaat uit 3 heren afkomstig uit Australi. Al meerdere jaren scoren zij hit na hit met een sound die oprecht uniek genoemd mag worden. Hun Essential mix was legendarisch en hun live optreden doet monden open vallen van verbazing. Hun contact met het publiek en het live zingen van de gebruikte vocalen vormt een ware vloedgolf van enthousiasme en passie richting het publiek. Dit is een live-act die je gewoon een keer MOET gezien hebben.

Naast Infusion is ook Jeremy Norris geprogrammeerd. Deze Engelsman werkte onder andere samen met Lee Coombs en Black & White en was tevens resident in de Space en later ook Amnesia op Ibiza. Hij was in november 2003 de main act op de opening van de Exposure clubavonden en nu is hij terug om de verhuizing te vieren met een optreden en een longneck (het blijft een Engelsman).

Als opwarmer staat resident Jordi Bouman op het programma. Dit keer wel alleen en niet back 2 back met een kleine zweed genaamd zgr Can zoals op de vorige Exposure in april. Maar goed ook want zgr was vorige keer zo aan het dansen in de booth dat Jordi bijna bang was dat alles in zou storten. Een klein trauma kon die nacht niet worden voorkomen.

Een nieuw aspect op de Exposure avonden is The Green Room. Deze 2de zaal bevindt zich op de eerste etage en zal iets anders qua muziek zijn als de Main Room. DJs Ramon en Mason zullen The Green Room nog gezelliger maken dan die al is als de lichten uit zijn.
Ramon is al een ouwe rot in het vak en met zijn vroegere residentie in La DS en tot voor kort in Club Silly, is hij haast niet meer weg te denken uit het Haagse stapcircuit.
Mason is minder lang bezig maar zijn carriere liegt er niet om. Doordat hij zijn electrische viool combineert met een DJ-set geeft hij een unieke show weg. Dit resulteerde in boekingen over heel de wereld in o.a. Space Miami, Peru en 3 uitverkochte edities van Tisto in concert.

Al met al weer een editie die je niet mag missen en rekening houdend met de volgende editie is het misschien verstandig om alvast wat geld opzij te leggen. Aan de toegangsprijs zal het in ieder geval niet liggen want die blijft zoals gewoonlijk slechts 10,- in de voorverkoop en 15,- aan de deur.


Club Exposure

Date: Saturday 18th of June 2005
What: Exposure, Its all about the music
Who: Infusion (live) Jeremy Norris Jordi Bouman Mason - Ramon
Where: One Four, Prinsegracht 14 Den Haag
Time: 23:00 05:00 hrs.
Presale: 10,- (ex. fee) @ Rhythm Import, Hype Kappers, Basic Beat, Outland Records
Door: 15,-
Age: + 21 year!
Info: www.clubexposure.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws