PS Promo: Geen daden maar woorden

Partyscene Redactie | 26 mei 2005
headlines


Thema dit keer is dan ook guerrilla, in de breedste zin van het woord. Dus niet alleen een reportage over de romantiek en culturele impact van gewapende oppositie, maar ook (en vooral) aandacht voor tegenbewegingen op het gebied van muziek, mode en media.
“Jezus was een guerrilla.” Nog zo’n fijne uitspraak! De beste man schopte het zelfs tot de cover, al is dat niet zozeer aan hemzelf te danken als wel aan topfotograaf en clipregisseur David LaChapelle, die het laatste avondmaal in een setting van nu ensceneerde en fotografeerde. In een uitgebreid interview met Blend vertelt hij over zijn drijfveren en zijn nieuwste project, de feature film Rize.
Spraakmakender nog dan de plaatjes van LaChapelle is het portfolio van fotograaf/cineast Larry Clark (Kids, Ken Park). We zien een verslaafde jongeling met meer lul dan levenslust, een zwanger meisje dat heroïne spuit – your typical American white trash jongeren, zeg maar. Even slikken is het wel.

Verder in Blend o.a. interviews met de Vlaamse electropioniers Vive la Fête, rockhype The Kills en de kunstenaar achter de spraakmakende Geert Wilders Werken, reportages over custom fietsen en Marseille, en de allernieuwste cd’s, films, trends, gadgets en mode voor hem en haar.

Blend juni 2005 ligt vanaf 26 mei in de boekhandel/kiosk.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws