Thank God Its Friday Celebrity Night

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vrijdag 3 juni, presenteert Thank God Its Friday @ Sinners: Celebrity Night

Winkelen in de mooiste boutiques, flaneren over sunset boulevard, wegduiken voor de hordes fotografen en met je secret lover naar underground Vip-partys.
Dit alles, natuurlijk, het liefst in lange witte limousines of geblindeerde Hummers. Het leven van een 'Celeb' is bijzonder te noemen.

Vrijdag 3 juni kun je je wanen in de wereld van de Nederlandse Vips. In samenwerking met het blad "Celebrity" zal POP Events de Sinners omtoveren tot een Bling paradijs waar de diamanten zullen fonkellen en de champagne rijkelijk zal vloeien. De muziek zal deze avond verzorgd worden door een aantal gevarieerde Dj's die gespecialiseerd zijn in groovy sets met een gevarieerde inslag. Zo zal Latin-held D-Rashid zijn primeur maken tijdens Thank God It's Friday, hij zal beneden bij worden gestaan door Eclectic-wizard en Hip-Hop kenner bij uitstek; Mr. Jaziah!

De bovenzaal zal gehost worden door Jeroen Post. Jeroen ook wel bekend van TMF is naast VJ ook een zeer getalenteerd DJ. Een zwoele mix van Groovy House, ouwe discoklappers en de krakers van nu zullen de revue gaan passeren...
Dress up, kom op tijd en beleef met de Pop crew; een party waar P.Diddy een dikke kurk aan kan zuigen...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws